Smoked Majas Hurka Recipe

Καπνιστής Κύριος Συνταγή



Αυτή η καπνιστή συνταγή Majas Hurka είναι η λήψη μου για μια συνταγή από το βιβλίο "The Lausage-Lookbook Cookbook", από τον Jerry Predika. Ο Majas Hurka είναι ένας ουγγρικός όρος που σημαίνει "μην ρωτάτε καν σε τι γίνεται αυτό, απλά φάτε". Είμαι απλά kiddin '. Στην πραγματικότητα, το "Majas Hurka" είναι ουγγρικό για λουκάνικο ζεστού ήπατος. Αλλά αντικατέστησα τους πνεύμονες χοιρινού κρέατος με πνεύμονες. Οι πνεύμονες δοκιμάζουν κάπως σαν το ήπαρ και το λουκάνικο πηγαίνει καλά με αυγά, πατάτες ή λάχανο. Στην Αγγλία οι άνθρωποι καλούν πνεύμονες "φώτα". Το κρέας θα αλέσει και θα γεμίσει καλύτερα αν το ψύξετε μετά το μαγείρεμα. Οι Ούγγροι χρησιμοποιούν για να πούμε ότι η Hurka φαίνεται νόμιμη και τους λείπει πολύ. Είναι αρκετά γεύση και μοιάζει με ένα boudin.

Ingredients

2 λίβρες - χοιρινό πισινό

2 Lb - συκώτι

2 Lb - πνεύμονες

2 κουταλιές της σούπας - αλάτι

1 Φλιτζάνι ρύζι άψητο

2 ½ φλιτζάνια - μπουγιόν βοείου κρέατος

2 μεγάλα κρεμμύδια

½ Lb - λαρδί ή λίπος

1 κουταλιά της σούπας - πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού - μαντζουράνα

Preparation

Βράζουμε συκώτι και πνεύμονες μαζί με 1 κουταλιά της σούπας αλάτι.

Ξεπλύνετε και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.

Μαγειρέψτε το ρύζι στο μοσχάρι.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Συνδυάστε όλα τα υλικά, εκτός από το ρύζι, και αλέστε σε ένα λεπτό πιάτο.

Προσθέστε το ρύζι, ανακατέψτε καλά και βάλτε το σε θήκες για γουρούνια.

Βράζετε το λουκάνικο για 10 λεπτά και στη συνέχεια τηγανίζετε ή ψήνετε.