Pie plate of sausage and cheese quiche

Καπνός! Λουκάνικο & Cheddar Quiche ):



Αυτή η συνταγή για καπνιστό λουκάνικο και τσένταρ κις έχει πολύ τυρί και καπνιστή γεύση για ένα πλούσιο πρωινό ή brunch. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα καπνιστό τυρί στη θέση του Cheddar επίσης.

Ingredients

8 Λουκάνικα πρωινού

3 Αυγά

½ φλιτζάνι μισή και μισή κρέμα

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

Προψημένο κέλυφος πίτας 19 ιντσών

Μπισκετάκια με γεύση Bradley - Μήλο ή Κεράσι

Preparation

Λουκάνικο πρωινού καπνίσματος:

Τοποθετήστε τα λουκάνικα πρωινού, δίπλα-δίπλα σε σχάρες καπνιστών ή μαγικά χαλάκια, φροντίζοντας να μην ακουμπούν το ένα το άλλο.

Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (το μήλο ή το κεράσι λειτουργεί πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 250°F.

Τοποθετήστε τα λουκάνικα πρωινού στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 160°F. Ο χρόνος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πάχος και το μέγεθος των λουκάνικων. Συνήθως, μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 3 ώρες.

Για το κις:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 375°F.

Κόψτε τα καπνιστά λουκάνικα σε κομμάτια ½ ίντσας.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε το καπνιστό λουκάνικο πρωινού και το τριμμένο τσένταρ.

Ρίξτε το μείγμα των αυγών στο προψημένο κέλυφος της πίτας. Βεβαιωθείτε ότι η γέμιση απλώνεται ομοιόμορφα στο κέλυφος της πίτας.

Τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 50 λεπτά ή μέχρι να δέσει η γέμιση.

Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5-10 λεπτά. Κόβουμε και σερβίρουμε.

Κεράσι
 Ξύλο

Μπισκότα Cherry για Bradley Smokers

Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.

Shop Now