Καπνισμένο St. Louis Cut Χοιρινά παϊδάκια Συνταγή
Οι καπνιστές χοιρινού κρέατος του Σαιντ Λούις είναι απλά τέλεια με τη συνταγή καπνιστού καλαμποκιού!
Ingredients
2 Racks of St. Louis κομμένα χοιρινά πλευρά
1 Φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη συσκευασμένη
2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ξερή
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 Κγ θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη
2 φλιτζάνια σάλτσα μπάρμπεκιου
Preparation
Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (hickory, πεκάν και ουίσκι δρυς ιδανικά για παϊδάκια).
Ξεκολλήστε τη μεμβράνη από το πίσω μέρος κάθε ράφι πλευρών.
Ανακατεύουμε μαζί την καστανή ζάχαρη με όλα τα μπαχαρικά. Τρίψτε γενναιόδωρα τις σχάρες των πλευρών με το μείγμα μπαχαρικών καστανής ζάχαρης.
Τοποθετήστε τα παϊδάκια στο καπνιστή και καπνίστε για 3-4 ώρες.
Καλύψτε γενναιόδωρα τα παϊδάκια με σάλτσα BBQ.
Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά πριν τα κόψουμε και τα σερβίρουμε.
Με Στηβ Σίλκα
Πέκαν
Ξύλο
Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.
Shop Now