Καπνιστό Ασιατική πλευρά Συνταγή
Ετοιμαστείτε για να τακτοποιήσετε τα γευστικά σας γευστικά με αυτά τα χοιρινά νεράς σε γλέντες, μαριναρισμένες σε σάλτσα σόγιας, σέρι, ρίζα τζίντζερ και σκόρδο. Σιγά-σιγά φούρνος ψήνεται για μια ώρα, και στη συνέχεια καπνίζει σε έναν καπνιστή Bradley με hickory γεύση δισκέτες για 2-3 ώρες, αυτά τα νεύρα θα πέσουν από το οστό και θα ζευγαρώσουν τέλεια με την πικάντικη λευκή σάλτσα βύθισης.
Ingredients
12 Χοιρινά παϊδάκια country style
Μαρινάδα:
250 ml (1 γ) σάλτσα σόγιας
250 Ml (1 γ) σέρι
30 ml (2 κουταλιές της σούπας) φρεσκοτριμμένη ρίζα τζίντζερ
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες/τριμμένες
Σάλτσα εμβάπτισης:
60 ml (¼ γ) λευκή ζάχαρη
90 ml (⅓ γ) λευκό ξύδι
180 ml (⅔ γ) νερό
60 ml (¼ γ) σάλτσα σόγιας
15 ml (1 κουταλιά της σούπας) κέτσαπ
30 ml (2 κουταλιές της σούπας) άμυλο καλαμποκιού
Preparation
Ψήστε τα παϊδάκια στο φούρνο στους 135°C (275°F) για μία ώρα.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε τα παϊδάκια να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας.
Τοποθετήστε τα παϊδάκια σε ένα ρηχό γυάλινο ή μη μεταλλικό σκεύος και περιχύστε από πάνω τη μαρινάδα.
Σκεπάζετε το πιάτο και το βάζετε στο ψυγείο όλη τη νύχτα, γυρνώντας μία ή δύο φορές.
Βγάζουμε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα αφήνουμε να σταθούν για 30 λεπτά.
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 95°C έως 105°C (200°F έως 220°F).
Τοποθετήστε παϊδάκια σε σχάρες στο Bradley Smoker και χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory καπνίστε/μαγειρέψτε για 2 έως 3 ώρες.
Για να εξυπηρετήσει:
Σερβίρουμε με σάλτσα ντιπ.
Για σάλτσα ντιπ:
Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας σε μια μέτρια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now