Καπνισμένο σκόρδο σφενδάμου Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή
Αυτό το καπνιστό σφενδάμι σκόρδο χοιρινό μπριζόλες είναι ιδανική για το δείπνο. Καπνισμένο σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να είναι τρυφερό και ζουμερό, με ένα άγγιγμα σιροπιού σφενδάμου. Χρησιμοποιήστε τα Apple, Cherry ή Hickory Bisquettes.
Ingredients
4 Χοιρινές μπριζόλες
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
4 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Preparation
Πασπαλίστε και τις δύο πλευρές της χοιρινής μπριζόλας με αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου. Αλείψτε το μισό από το σιρόπι σφενδάμου στις μπριζόλες.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (ηκόρ, μήλο ή κεράσι δουλεύουν τέλεια).
Καπνίστε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155ºF, περίπου 2 ώρες.
Μόλις τελειώσουν το κάπνισμα οι μπριζόλες τις αλείφουμε με το υπόλοιπο σιρόπι σφενδάμου.
Σερβίρετε αμέσως.
Κεράσι
Ξύλο
Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.
Shop Now