Smoked Pork Chops with Strawberry Rhubarb Compote Recipe

Καπνιστό Χοιρινές μπριζόλες με συνταγή κομπόστα φράουλας ραβέντι



Καπνισμένες χοιρινές μπριζόλες σε έναν καπνιστή Bradley, τι θα μπορούσε να βελτιωθεί από αυτό; Εδώ είναι τι μπορεί να πάρει καλύτερο, chef ted αναγνώστης που σας δείχνει πώς να καπνίσετε αυτές τις χοιρινές μπριζόλες στον καπνιστή Bradley στην τελειότητα!

Ingredients

Bradley Smoker Jerky rack και κανονική σχάρα καπνίσματος

Τ-κόκαλα χοιρινής μπριζόλας 4 x 2 ιντσών, με άθικτο το φιλέτο και το φιλέτο

4 κουταλιές της σούπας μέλι

8 κουταλιές της σούπας Ted's παγκοσμίως διάσημο καρύκευμα BBQ Bone Dust™ BBQ (να είστε γενναιόδωροι!)

Κομπόστα με ραβέντι φράουλα:

1 πίντα φρέσκες φράουλες, ξεφλουδισμένες

2 Μεγάλα κοτσάνια φρέσκο ραβέντι

⅓ Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

⅓ Φλιτζάνι λευκή ζάχαρη

½ φλιτζάνι χυμός μήλου

½ κγ ξύσμα λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

2 κουταλιές της σούπας Ted's παγκοσμίως διάσημο μπάρμπεκιου Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

1 κουταλάκι του γλυκού κρύο βούτυρο

Αλάτι Kosher και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση, για γεύση

Preparation

Αλείψτε τις χοιρινές μπριζόλες στη μία πλευρά με μέλι και μετά πασπαλίστε ομοιόμορφα με περίπου 1 κουταλιά της σούπας Bone Dust™ Μπάρμπεκιου Καρύκευμα πιέζοντας το καρύκευμα στο κρέας.

Αναποδογυρίζουμε τις μπριζόλες και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.

Τοποθετήστε τις χοιρινές μπριζόλες σε σχάρα καπνιστών.

Προθερμάνετε το Bradley Smoker σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή χρησιμοποιώντας Cherry Bisquettes και ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 250°F.

Τοποθετήστε έναν αισθητήρα θερμομέτρου στο πιο παχύ μέρος μιας χοιρινής μπριζόλας κοντά στο κόκκαλο. Ρυθμίστε το θερμόμετρο εσωτερικής θερμοκρασίας στους 145-150°F για μέτρια έως μέτρια καλή προετοιμασία. Μπορείτε να κάνετε λιγότερα αν θέλετε. Προσωπικά μου αρέσουν οι μπριζόλες στους 140°F.

Καπνίζετε τις μπριζόλες για περίπου 2½ – 3 ώρες μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία.

Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε την κομπόστα με καπνιστή φράουλα.

Τοποθετήστε τις φράουλες σε μια σχάρα Bradley Smoker Jerky και βάλτε τις στο καπνιστή μαζί με τις χοιρινές μπριζόλες και καπνίστε τις φράουλες για 30 λεπτά.

Αφαιρέστε τις φράουλες από το καπνιστή και αφήστε τις να κρυώσουν.

Καθώς καπνίζουν οι φράουλες, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το ραβέντι.

Σε μια μέτρια κατσαρόλα, προσθέστε το ραβέντι, 2 ζάχαρες και το χυμό μήλου, ζεσταίνετε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να μαλακώσει το ραβέντι, περίπου 10-12 λεπτά.

Προσθέστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.

Προσθέστε τη σάλτσα Crazy Canuck και καπνιστές φράουλες.

Ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να μαλακώσουν οι φράουλες και η κομπόστα να γίνει σχετικά πηχτή.

Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού κρύο βούτυρο και αλατοπιπερώστε κατά βούληση, με αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Αφήνουμε στην άκρη να διατηρηθεί ζεστό.

Αφαιρέστε τις χοιρινές μπριζόλες από τον καπνιστή.

Σερβίρετε αμέσως με κομπόστα από καπνιστή φράουλα.