Brussel Sprouts Smoked

Βρυξέλλες λαχανάκια με καπνιστό Μπέικον Συνταγή



Αυτή η συνταγή για τα λάχανα των Βρυξελλών με καπνιστό μπέικον είναι ένας υπέροχος τρόπος για να φάτε περισσότερα λαχανικά. Δεν υπάρχει τρόπος να πάει στραβά. Όλοι θα το λατρέψουν.

Ingredients

4 λωρίδες χοντροκομμένο μπέικον

2 Τbsp βούτυρο

1 λίβρα λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα στο μισό και αποκομμένα

2 ασκαλώνια - κιμάς

3 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

Αλάτι & πιπέρι, για γεύση

Preparation

Τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό.

Αφαιρέστε από το τηγάνι και ταμπονάρετε με χαρτί κουζίνας για να φύγει το μεγαλύτερο μέρος του περιττού λίπους και μετά ψιλοκόψτε.

Στο ίδιο τηγάνι (με όλη τη νόστιμη γεύση μπέικον), λιώνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά.

Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα λαχανάκια Βρυξελλών και σοτάρετε, μέχρι να ροδίσουν τα λαχανάκια.

Αλατοπιπερώνουμε και ξαναβάζουμε το μπέικον στο τηγάνι να ενωθούν.