alt=tasso style pork chops

Το στυλ Tasso θεραπεύτηκε και καπνίζει Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή



Αυτή η συνταγή θα σας δώσει βήμα προς βήμα καθοδήγηση για να καπνίσει χοιρινό μπριζόλες στυλ tasso. Πιθανότατα όλοι γνωρίζουμε (και ίσως αγάπη) ζαμπόν Tasso. Ακολουθώντας αυτή τη συνταγή θα φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες θεραπεύονται στυλ tasso. Το Tasso Curing θα δώσει στο φαγητό σας το ωραίο πικάντικο λάκτισμα, λόγω μιας ποικιλίας πιπεριών που χρησιμοποιούνται.

Ingredients

2 ½ κιλά χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα

1 ½ κουταλιά της σούπας Bradley Sugar Cure

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο θερμότητας)

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λευκό πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

Preparation

Πασπαλίστε τη ζάχαρη Bradley πάνω στις χοιρινές μπριζόλες. Βεβαιωθείτε ότι η θεραπεία τρίβεται σε όλες τις πλευρές του κρέατος.

Τοποθετήστε τις χοιρινές μπριζόλες σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης ή σε σακούλα κενού ασφαλή για τρόφιμα.

Αφήνουμε τις χοιρινές μπριζόλες στο ψυγείο για 2 μέρες. Δύο φορές την ημέρα, αναποδογυρίστε τις χοιρινές μπριζόλες και κάντε μασάζ μέσα από τη σακούλα.

Αφού στεγνώσουν στο ψυγείο, ξεπλύνετε καλά τις χοιρινές μπριζόλες κάτω από κρύο νερό.

Τοποθετούμε το κρέας σε ένα ταψί και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες. Αυτό στεγνώνει το εξωτερικό του κρέατος ενισχύοντας τη διαδικασία καπνίσματος.

Φτιάχνουμε το καρύκευμα Tasso ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά. Τρίψτε το καρύκευμα σε όλη τη χοιρινή μπριζόλα.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα από ξύλο σφενδάμου.

Τοποθετήστε τις χοιρινές μπριζόλες σε σχάρες καπνιστών.

Καπνίζετε τις χοιρινές μπριζόλες μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 155ºF.

Αφαιρέστε τις χοιρινές μπριζόλες Tasso από το καπνιστό και αφήστε τις να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Αυτά μπορούν να τεμαχιστούν και να προστεθούν σε jambalaya, gumbo, Étouffée ή άλλα πιάτα του νότου και του στιλ της Λουιζιάνας.

Με Στηβ Σίλκα

Σφεντάμι
 Ξύλο

Μπισκότα σφενδάμου για Bradley Smokers

Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.

Shop Now