Smoked Apricot Loin Bacon Recipe

Καπνιστό Βερίκοκο μπέικον Συνταγή



Έχω δημιουργήσει αυτή τη συνταγή καπνιστών βερίκοκο, γιατί ήθελα να βάλω μια στρίψιμο στο μπέικον μου. Παρατήρησα πόσο φθηνότερο σιρόπι βερίκοκου ήταν από το σιρόπι σφενδάμου και σκέφτηκα ότι θα το δοκιμάσω. Αυτή η μέθοδος είναι τόσο απλή, ακόμη και ένας σπηλατικός θα μπορούσε να το κάνει!

Ingredients

Ξεκινήστε με μερικές καλές οσφυϊκές χώρες χωρίς κόκαλα, κομμένες σε 3 κομμάτια.

Θεραπεία σφενδάμου Bradley

Σιρόπι βερίκοκου

Μπισκότα μήλου

Preparation

Κόψτε το ασημένιο δέρμα από την οσφύ.

Κόψτε τα σε 3 κομμάτια, για να χωρέσουν καλύτερα σε ένα γαλόνι φερμουάρ.

Τρίψτε τη θεραπεία σφενδάμου Bradley σε αυτά με ρυθμό 3 κουταλιές της σούπας ανά 5 λίβρες.

Τοποθετήστε τα στις σακούλες με φερμουάρ, βγάζοντας όσο περισσότερο αέρα μπορείτε.

Βάλτε τα στο ψυγείο, γυρίζοντάς τα κάθε δύο μέρες.

Την τρίτη ημέρα, ρίξτε ½ φλιτζάνι σιρόπι βερίκοκο σε κάθε σακούλα και δουλέψτε το γύρω-γύρω.

Την 7η μέρα, βγάλτε τα όλα, ξεπλύνετε καλά, μουλιάστε σε κρύο νερό για ½ ώρα, ξεπλύνετε ξανά, και βάλτε τα σχάρες στο ψυγείο να στεγνώσουν όλη τη νύχτα.

Την επόμενη μέρα, ρίξτε τα στο καπνιστή, ρυθμισμένο στους 150ºF (65°C) για μία ώρα.

Τοποθετήστε τον καπνό και ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 175ºF (79.4°C) τις επόμενες δύο ώρες.

Χρησιμοποιώ 5 ή 6 ώρες καπνού, συνήθως μήλο.

Αφήστε τον καπνιστή μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 147ºF (63.9°C).

Τα βγάζουμε, τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Αφού κρυώσουν τα τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 μέρες.

Μετά από 2 ημέρες, κόψτε σε φέτες και σφραγίστε με ηλεκτρική σκούπα.

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now