Smoked Black Belt Pepperoni Recipe

Smoked Black Belt Pepperoni Recipe



Mild and spicy pepperoni sticks at a fraction of the cost from store bought. The name came to me from the photo of them drying, with my sons black belt certificate hanging in the background. I used Cherry bisquettes to smoke them on my Bradley for six hours at low temperature. Then, let them air dry for three days.

Ingredients

Πέντε κιλά φρεσκοτριμμένο κρέας, περίπου μισό χοιρινό και βοδινό

2 κουταλιές της σούπας ψημένο μάραθο

2 κουταλιές της σούπας φρυγανισμένο γλυκάνισο

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο γλυκάνισο

3 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

Για πικάντικο, προσθέστε:

2 κουταλιές της σούπας νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

2 κ.σ

Preparation

Ψύξτε το κρέας σε σχεδόν παγωμένο

Κόβουμε σε λωρίδες και περνάμε από έναν μύλο κρέατος

(Μην κόβετε το λίπος. Προσθέστε λίγο μπέικον αν το κρέας είναι πολύ άπαχο.)

Ανακατεύουμε μέσα τα μπαχαρικά

Αφήστε το να καθίσει μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα στο ψυγείο

Μουλιάστε και ξεπλύνετε τα περιβλήματα μεγέθους πρωινού

Πράγματα σε μήκη ~ 3-5 πόδια

Στρίψτε σε πεπερόνι ~ 5 ιντσών

Καπνίστε σε γάντζους στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία για 3-6 ώρες, ανάλογα με το πόσο καπνιστό σας αρέσει.

Κρεμάστε για να στεγνώσουν για μερικές μέρες μέχρι να αποκτήσουν τη σταθερότητα που θέλετε.

Οι πιθανότητες είναι ότι θα απομείνουν λίγες μετά τη διαδικασία ξήρανσης, λόγω της ανάγκης συνεχούς δειγματοληψίας για υφή!