Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Καπνιστό Μπάρμπεκιου Συνταγή σάντουιτς



Αποσυνδέστε αυτήν την εντυπωσιακή συνταγή καπνίσματος στην επόμενη εξωτερική σας δραστηριότητα! Αυτή η πρακτική (βλέπε: χωρίς κόκαλα) συνταγή σάντουιτς με ρόπαλο θα σημειώσει όλα τα κουτιά σας και θα σας αφήσει να ζητήσετε για περισσότερα.

Ingredients

1 Ολόκληρη πλάκα νευρώσεων

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Ελαιόλαδο

Αλας

Πιπέρι

Σκόνη σκόρδου

Paprika

Σιρόπι μπλε αγαύης

Σκούρα καστανή ζάχαρη

Ψωμάκια μπριός

Τουρσιά

Ρεν κρεμμύδια

Προαιρετικός:

Μπισκότα από ξύλο σφενδάμου

Preparation

Αφαιρέστε τη μεμβράνη από την πλάκα σας και αλατοπιπερώστε την, σκόνη σκόρδου και πάπρικα.

Τοποθετήστε τα παϊδάκια στον καπνιστή σας και καπνίστε τα στους 250°F ή 120°C για περίπου 3 ώρες. Προαιρετικός: Χρησιμοποιήστε μπισκότα σφενδάμου για επιπλέον γεύση καπνού.

Μετά από 3 ώρες, τυλίξτε τις πλάκες σφιχτά με σκούρα καστανή ζάχαρη και σιρόπι μπλε αγαύης και από τις δύο πλευρές χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο.

Τοποθετήστε ξανά τις τυλιγμένες πλάκες στο καπνιστή για άλλη 1,5 ώρα στους 300°F ή 150°C.

Μετά από 1,5 ώρα, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ρίξτε τη σάλτσα μπάρμπεκιου πριν τα ξαναβάλετε στο καπνιστή για επιπλέον 10 λεπτά.

Αφήστε τα πλευρά να ξεκουραστούν για επιπλέον 10 λεπτά πριν αφαιρέσετε τα κόκαλα.

Σερβίρετε σε φρυγανισμένο ψωμάκι μπριός με κόκκινα κρεμμύδια, τουρσιά και περισσότερη σάλτσα μπάρμπεκιου.

Συνταγή Από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

Σφεντάμι
 Ξύλο

Μπισκότα σφενδάμου για Bradley Smokers

Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.

Shop Now