Smoked Honest Cooking Chorizo Recipe

Καπνισμένο ειλικρινές μαγείρεμα Χορό Συνταγή



Αυτό το καπνιστό έντιμο μαγείρεμα chorizo ​​είναι για το μεξικάνικο chorizo ​​και όχι για τα ισπανικά. Υπάρχουν πολλές επιλογές και στις δύο περιπτώσεις, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα για να φτιάξω το ισπανικό chorizo. Από την πλευρά του Μεξικού, ωστόσο, υπάρχουν μερικά που έχω χρησιμοποιήσει. Αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιώ γενικά ως σημείο εκκίνησης. Όταν είναι έτοιμο, μπορείτε να το αφήσετε να καθίσει για λίγες ώρες, έτσι ώστε οι γεύσεις να συγχωνεύονται. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι νόστιμο αμέσως μετά το φτιάχτη. Θα κρατήσει στο ψυγείο για λίγες μέρες, και παγώνει ωραία.

Ingredients

1,10 λίβρες ή 500 γραμμάρια κιμά χοιρινού κρέατος

1 κουταλιά της σούπας σπόρος κύμινου

1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο

5 Ολόκληρα γαρίφαλα

2 φύλλα δάφνης

¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα

½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλωμένο σκόρδο

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

5 ολόκληρους κόκκους πιπεριού (ή ½ κ.γ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι)

Φρυγανίστε (προαιρετικά) αντικείμενα με αστέρι ξεχωριστά, στη συνέχεια αλέστε και ανακατέψτε όλα.

Στη συνέχεια προσθέστε:

2 κουταλιές της σούπας ancho chile σε σκόνη Ή υποκατάστατο με συνδυασμό

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα αναμεμειγμένη με ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη καγιέν Ή

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα αναμεμειγμένη με 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο τσίλι σε σκόνη

3 κ.σ. μηλόξυδο (μπορεί να αντικατασταθεί με ξύδι από κόκκινο κρασί)

Preparation

Σε ένα στεγνό τηγάνι που έχει θερμανθεί σε υψηλή θερμοκρασία, φρυγανίζουμε τα τσίλι από κάθε πλευρά για περίπου 10 δευτερόλεπτα ή μόνο μέχρι να αρχίσουν να φουσκώνουν.

Γεμίστε το τηγάνι με αρκετό νερό για να καλύψει τα τσίλι. Αφήνουμε τη φωτιά μέχρι να αρχίσει να βράζει το νερό.

Στη συνέχεια, σβήστε τη φωτιά και αφήστε τα τσίλι να μουλιάσουν μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30 λεπτά.

Αφού υγρανθούν τα τσίλι, στραγγίστε το νερό και βάλτε τα τσίλι και το ξύδι σε ένα μπλέντερ, προσθέτοντας επίσης το κρεμμύδι σε κύβους και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Πολτοποιήστε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία, λαμπερή κόκκινη πάστα (μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό ή ξύδι εάν είναι πολύ στεγνό για να ανακατευτεί). Θα μοιάζει με κέτσαπ.

Προσθέστε τον πουρέ τσίλι στον κιμά χοιρινό, μαζί με τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Ανακατέψτε καλά.

Για να δοκιμάσετε τις γεύσεις, τσιμπήστε ένα μικρό κομμάτι και τηγανίστε το σε ένα τηγάνι για ένα λεπτό περίπου. Δοκιμάστε το και προσθέστε περισσότερα μπαχαρικά αν χρειαστεί.

Αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες για να ενωθούν οι γεύσεις.