Καπνισμένο βοτάδιο Χοιρινό φιλέτο Συνταγή
Το χυμώδες και ζουμερό χοιρινό φιλέτο έκανε εύκολη. Απλά προετοιμάστε το σύμφωνα με τη συνταγή και αφήστε τον καπνιστή σας να κάνει όλη τη δουλειά.
Ingredients
1 ψητό χοιρινό φιλέτο χωρίς κόκαλα (περίπου 2 κιλά)
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κσ αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λευκό πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1-2 μήλα βασιλικού γκαλά, ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση και κομμένα σε μισούς κύκλους
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μήλο, Κεράσι ή Hickory
Preparation
Κόψτε το χοιρινό φιλέτο από τυχόν περιττό λίπος. Κάθε ½ ίντσα, κόβετε σχισμές στο χοιρινό φιλέτο από την κορυφή μέχρι τη μέση στο ψητό. Αυτές οι σχισμές είναι για να σφηνώσουν τις φέτες μήλου στο χοιρινό φιλέτο.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, τον μαϊντανό, το αλάτι, το λευκό και το μαύρο πιπέρι. Τρίψτε όλο το χοιρινό φιλέτο έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένο.
Κολλήστε και κόψτε το μήλο σε κάθε μία από τις σχισμές στο χοιρινό φιλέτο.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας τα μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής (μήλο, κεράσι ή χικαριού δουλεύουν τέλεια).
Καπνίζετε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155°F (περίπου 3 ώρες).
Χαράζουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα
Κεράσι
Ξύλο
Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.
Shop Now