BBQ Pork Ribs Recipe

μπαρμπεκιου Χοιρινό Συνταγή νευρώσεων



Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια ζουμερή, λιώστε-στο-στόμα χοιρινό πλευρά με αυτή την απλή αλλά γευστική συνταγή. Με ένα μείγμα ρίγανης, κύμινου, αλατιού και νιφάδων σκόρδου, αυτές οι νευρώσεις είναι αργές καπνιστές για δύο ώρες στον καπνό mesquite και στη συνέχεια τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο με βούτυρο για μια επιπλέον έκρηξη γεύσης, καθιστώντας τα τέλεια για κάθε περίσταση.

Ingredients

2 Χοιρινά παϊδάκια

1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

2 κσ αλάτι

2 κουταλάκια του γλυκού νιφάδες σκόρδου

1 ραβδί βούτυρο

Preparation

Ξεφλουδίστε τη μεμβράνη του χοιρινού σας.

Αλατοπιπερώνετε και τις δύο πλευρές για τα δύο χοιρινά παϊδάκια με ρίγανη, κύμινο, αλάτι και νιφάδες σκόρδου.

Για απλότητα, πετάξτε τα στον καπνιστή Bradley σας με καπνό που τρέχει για μια ώρα στους 260ºF (126ºΝΤΟ).

Τυλίξτε τα κόκαλα με αλουμινόχαρτο (προσθέστε βούτυρο και περισσότερα καρυκεύματα αν αυτό είναι που σας αρέσει).

Καπνίστε για άλλη μια ώρα στους 260ºF (125ºΝΤΟ).

Ανιχνευτή κρέας, είναι συνήθως γύρω στα 196ºF - 202ºF ανάλογα με τα πλευρά.

Ξεκουραστείτε στο ψυγείο για μια ώρα. (Συνιστάται ένα ψυγείο καλής ποιότητας γιατί οι νευρώσεις δεν πρέπει να πέφτουν κάτω από 150ºF για λόγους ασφαλείας.) Ο καπνιστής Bradley θα κρατήσει επίσης 150ºΦΑ.

Αν δεν κάνετε συνήθως σάλτσα ή γλάσο, είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Αν κάνετε σάλτσα ή γλάσο, βάλτε τα στη σχάρα υγραερίου σας έμμεσα στο χαμηλό, χρησιμοποιώντας τις εξωτερικές δύο εστίες με τα παϊδάκια στη μέση. Τρίψτε τη σάλτσα και μετά από 15 λεπτά εφαρμόστε ξανά και δώστε τους άλλα 15 λεπτά.

Αφήστε το να καθίσει σε ένα ξύλο κοπής μέχρι να κρυώσει αρκετά για να το χειριστείτε και να το απολαύσετε!

Συνταγή Από: robson_grills