Hickory Smoked Pulled Pork Recipe

Hickory Smoked Τραβηγμένο χοιρινό Συνταγή



Το καπνιστό χοιρινό κρέας είναι μια παραδοσιακή νότια συνταγή και οι ντόπιοι γνωρίζουν ότι τα τσιπ Hickory Wood προσφέρουν μια σχεδόν μαγική αλχημεία, αποδίδοντας ισχυρή και πλούσια γεύση όταν συνδυάζονται με το σωστό καρύκευμα. Ιδανικό για μπιφτέκια ή την κύρια πρωτεΐνη για ένα νόστιμο καλοκαιρινό δείπνο.

Ingredients

3 κιλά (6 λίβρες) ψητό χοιρινό πισινό

Τρίψιμο:

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) πάπρικα

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) καστανή ζάχαρη

3 ml (½ κουταλάκι του γλυκού) κάθε κρεμμύδι αλάτι, αλάτι σέλινο, σκόρδο αλάτι, στεγνή μουστάρδα, τριμμένο μαύρο πιπέρι, πιπέρι καγιέν και αλάτι

Preparation

Σάλτσα Basting:

250 Ml (1 γ) μηλόξυδο

60 Ml (¼ γ) νερό

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) σάλτσα Worcestershire

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) χοντροτριμμένο πιπέρι

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) χοντρό αλάτι

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) φυτικό λάδι

Το βράδυ πριν το σερβίρισμα, ανακατέψτε τα υλικά και κάντε μασάζ στο ψητό χοιρινό. Καλύπτουμε με πλαστικό και βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Βγάζουμε από το ψυγείο και αφήνουμε να σταθεί για 45 λεπτά με μία ώρα.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker μεταξύ 100°C και 120°C (220°F και 250°F). Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory, καπνίστε/μαγειρέψτε για περίπου 8 ώρες ή έως ότου το κρέας φτάσει στην ελάχιστη εσωτερική θερμοκρασία των 70°C (160°F). Ανακατεύουμε μαζί τα υλικά της σάλτσας και αλείφουμε το χοιρινό με σάλτσα, αφήνοντας στην άκρη την υπόλοιπη σάλτσα. Συνεχίστε το κάπνισμα/μαγείρεμα για μια επιπλέον ώρα.

Για να εξυπηρετήσει:

Για το σερβίρισμα τραβήξτε/τεμαχίστε το χοιρινό σε ροδέλες. Σωρώστε ένα χάμπουργκερ ή ψωμάκι Kaiser και περιχύστε με την υπόλοιπη σάλτσα.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now