Hickory Smoked Pepperoni Sticks Recipe

Hickory Smoked Μπαστούνια πεπερόνι Συνταγή



Η θεραπεία λουκάνικων και κρέατος μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο, αλλά είναι απίστευτα ανταμείβοντας. Εκτός αυτού, το τελικό αποτέλεσμα είναι οι κόσμοι πάνω από οποιοδήποτε προϊόν που αγοράστηκε από το κατάστημα που μπορείτε να βρείτε. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποιες τεχνικές που θα πρέπει να κυριαρχήσετε για να παράγετε με ασφάλεια ένα ποιοτικό θεραπευμένο κρέας ή λουκάνικο. Αλλά με τη σύγχρονη τεχνολογία και τα προϊόντα θεραπείας μπορεί να είναι εκπληκτικά απλό.

Το Pepperoni είναι ένας τύπος λουκάνικου παραδοσιακά φτιαγμένο από λεπτότατα εδάφους χοιρινό και βόειο κρέας που καπνίζεται ελαφρώς. Είναι γεμιστό σε λεπτό περίβλημα κολλαγόνου και παίρνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του από: Paprika & Cayenne, και η αντίδραση σκλήρυνσης των νιτρώδους νατρίου.

Ingredients

2 λίβρες χοιρινή σπάλα

0,84 λίβρες μοσχαρίσιο κρέας (χρησιμοποίησα κομμένα στιφάδο)

36 γρ αλάτι

3,2 G Θεραπεία #2

2,5 g δεξτρόζη 0,2%

4 γρ ζάχαρη

8 γρ πάπρικα

3 G καγιέν

3 G σπόροι γλυκάνισου

2 G σπόροι μάραθου

0,8 G Mondostart 2 M καλλιέργεια

Preparation

Ψιλοκόψτε το χοιρινό και το μοσχάρι μαζί.

Ζυγίζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.

Ανακατεύουμε μαζί με το κρέας μέχρι να ομογενοποιηθούν (2-3 λεπτά σε ένα μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα θα κάνουν το κόλπο).

Βάλτε υλικά σε περιβλήματα κολλαγόνου.

Ζυμώστε στους 71°F για 72 ώρες, υγρασία 85-90%.

Κρύος καπνός για 8 ώρες με μπισκότα hickory.

Στεγνώστε στους 54-6 0F, 80-85% υγρασία, για 5-7 εβδομάδες (στεγνώστε μέχρι να παρατηρήσετε απώλεια βάρους 30%).

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος (λιγότερο από 60°F).

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now