Smoked Baby Back Ribs Recipe

Καπνιστό Μωρό πίσω Συνταγή νευρώσεων



Ρυθμίστε τον καπνιστή σας στους 275ºF (135 ° C) και καπνίστε για 2:30 ώρες. Το #BradleySmoker σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον χρόνο καπνού και να θερμαίνετε χωριστά. Τους κάπνιζα μέχρι που είδα άφθονο τράβηγμα πίσω στο οστό. Σάλτσα τους στο τέλος πριν τα αφαιρέσετε και προσθέστε σάλτσα μπάρμπεκιου για να τους δώσετε μια ωραία λάμψη.

Ingredients

2 πλάκες από πλευρές πλάτης μωρού

Μπισκότα μήλου

Μουστάρδα

Μείγμα καρυκευμάτων

Καρύκευμα:

1 φλιτζάνι ζάχαρη turbinado

1 κουταλιά της σούπας καπνιστή πάπρικα

2 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι

1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κουρκουμά

Preparation

Πάρτε τα 2 παϊδάκια πίσω - αφαιρέστε τη μεμβράνη

Απλώστε λίγη μουστάρδα στο σύνολο των πλευρών

Στη συνέχεια, πασπαλίστε το μείγμα καρυκευμάτων σε όλα τα παϊδάκια

Ρυθμίστε τον καπνιστή στο 275ºF (135°C) με μπισκότα μήλου και χρησιμοποιήστε σάλτσα μπάρμπεκιου πάνω τους κοντά στο τέλος της διαδικασίας καπνίσματος

Αφήστε τα εκεί για άλλα 10 λεπτά

Κάπνισε συνολικά 3 ώρες

Συνταγή Από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now