Καπνιστό τρίψιμο Στυλ της δυτικής ακτής Συνταγή
Αυτές οι ζουμερές νευρώσεις είναι γενναιόδωρα καρυκεύματα προσφέροντας μια γεύση που θα μεταφέρει τις γεύσεις σας κατευθείαν στις ηλιόλουστες ακτές της δυτικής ακτής.
Ingredients
Το τρίψιμο:
3 ξυλάκια κανέλας
90 Ml (⅓ γ) καστανή ζάχαρη
60 Ml (¼ c) αστεριού γλυκάνισου, μάραθου και κόκκων πιπεριού
Το κρέας και η σάλτσα:
2 πλάκες παιδικών πλευρών (περίπου 1,25 έως 1,5 kg ή 2 1/2 έως 3 λίβρες)
125 ml (½ c) σάλτσα teriyaki
Το βράδυ πριν προγραμματίσετε να μαγειρέψετε τα παϊδάκια, αλέστε μαζί τα συστατικά τρίψιμο, σε μύλο καφέ ή επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε τα με μαύρη ζάχαρη.
Στη συνέχεια τρίψτε τα παϊδάκια με τη σάλτσα τεριγιάκι και αλείψτε με το τρίψιμο.
Τοποθετήστε τα παϊδάκια σε μια πλαστική σακούλα και βάλτε τα στο ψυγείο για μια νύχτα.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τα παϊδάκια από το ψυγείο, τα χτυπάμε με το υπόλοιπο τρίψιμο και τα αφήνουμε να σταθούν για 25 με 30 λεπτά.
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 95°C έως 100°C (200°F έως 220°F) περίπου.
Μεταφέρετε τα παϊδάκια στο Bradley Smoker και, χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Apple, μαγειρέψτε για περίπου 4 ώρες.
Για να εξυπηρετήσει:
Αφήστε το να σταθεί για 5 με 10 λεπτά πριν το κόψετε για να το σερβίρετε.
Preparation
μήλο
Ξύλο
Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.
Shop Now