UK Smoked Back Bacon Recipe

Καπνισμένο Ηνωμένο Βασίλειο Πίσω μπέικον Συνταγή



Αυτή είναι η συνταγή που καλώ το UK Smoked Back Bacon επειδή το Back Bacon τείνει να είναι το αγαπημένο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φυσικά έχουμε άλλες περικοπές, όπως streaky. Έχω κάνει αυτό το ένα για μερικά χρόνια τώρα, τελειοποιώντας τη συνταγή. Ως αποτέλεσμα, νομίζω ότι έχω αυτό που φαίνεται να είναι το οριστικό για μένα. Μπορείτε να αλλάξετε τη θεραπεία για να ταιριάζει στην επιλογή του προσωπικού. Παρόλο που έχω καλά συνεπή αποτελέσματα με αυτό, πιστεύω ότι αυτή η συνταγή είναι πιθανώς περισσότερο ενδιαφέρον για τους χρήστες του Bradley του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέλος πάντων, έτσι κάνω το καπνιστό μπέικον.

Ingredients

Χοιρινό φιλέτο

Σας προτείνω να ρωτήσετε τον τοπικό κρεοπώλη σας λέγοντάς τους τι φτιάχνετε.

Αντίθετα, τα σούπερ μάρκετ διαθέτουν όντως επαρκή χοιρινό φιλέτο.

Ένα χοιρινό φιλέτο περίπου 5 λίβρες / 2,5 κιλά είναι ιδανικό βάρος.

Laycock's Sweet Dry Cure (προμηθευτής Η.Β.: Weschenfelders)

Preparation

Κόψτε το κρέας αφαιρώντας την πέτσα αφήνοντας μερικά χιλιοστά πάχος λίπους.

Πλύνετε με κρύο νερό και στη συνέχεια στεγνώστε καλά με απορροφητικό χαρτί.

Ζυγίστε το χοιρινό φιλέτο και, στη συνέχεια, ζυγίστε το Sweet Dry Cure της Laycock σε ποσοστό 7,3%. (π.χ. 2,5 κιλά / 2500 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο απαιτεί 183 γραμμάρια θεραπείας)

Τρίψτε καλά τη θεραπεία στο κρέας εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη. Τα περισσότερα πηγαίνουν στην πλευρά του κρέατος με μια μικρότερη ποσότητα από την πλευρά του λίπους (περίπου 75:25 αναλογία)
Βάλτε το λίπος από το χοιρινό φιλέτο προς τα κάτω σε ένα πλαστικό σφραγισμένο δοχείο ποιότητας τροφίμων και, στη συνέχεια, βάλτε το στο ψυγείο υπό γωνία για να φύγει το υγρό.

Dry cure χοιρινό φιλέτο για 5 – 7 ημέρες, όσο περισσότερο στεγνώνει τόσο στεγνώνει το μπέικον.

Ρίξτε υγρό κάθε δύο μέρες και πετάξτε.

Μετά από 5 – 7 ημέρες πλύνετε καλά το κρέας με πολλές αλλαγές κρύου νερού και μετά αφήστε το σε φρέσκο κρύο νερό να μουλιάσει για περίπου 30 λεπτά. Στεγνώστε καλά.

Κρύος καπνός στο Bradley Smoker χρησιμοποιώντας μπισκότα βελανιδιάς για 4 ώρες.

Τυλίξτε σφιχτά με μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 24 ώρες για να καθίσει το κρέας μετά την ωρίμανση και το κάπνισμα.

Κόψτε τις φέτες σύμφωνα με τις απαιτήσεις, προτείνετε πάχος περίπου 3 – 4 mm.

Σφράγιση κενού σε περίπου μισή ντουζίνα rashers ανά συσκευασία.

Σφραγίστε τα άκρα των σκουπιδιών με ηλεκτρική σκούπα, είναι υπέροχα σε σούπες, ομελέτες και άλλα πιάτα.

Οι σφραγισμένες συσκευασίες μπέικον μπορούν να διατηρηθούν για έως και 4 – 6 εβδομάδες. Ωστόσο, το αρχικό κρέας πρέπει να είναι κορυφαίας ποιότητας, φρέσκο και παρασκευασμένο με υγειονομική μέθοδο, προκειμένου να έχει τη βέλτιστη διάρκεια ζωής όταν συσκευάζεται σε κενό αέρος. Όλα τα ευπαθή τρόφιμα πρέπει να βρίσκονται στο ψυγείο.

Μαγειρέψτε πριν φάτε.

Οι συσκευασίες μπορεί να καταψυχθούν στην απίθανη περίπτωση που δεν θα καταναλωθούν μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Δρυς
 Ξύλο

Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Το πιο ευπροσάρμοστο ξύλο από όλα είναι η βελανιδιά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κυνήγι.

Shop Now