Winner Smoked Cured Bacon Recipe

Ο νικητής καπνίστηκε θεραπευμένος Μπέικον Συνταγή



Λοιπόν αυτή η συνταγή είναι ένας νικητής σίγουρα. Ακολούθησα τη συνταγή του Kutas αρκετά στενά. Για 16 κιλά χρησιμοποίησα την ακόλουθη θεραπεία: 1 1/2 φλιτζάνι αλάτι kosher περίπου 100 γραμμάρια θεραπείας #1 3 φλιτζάνια μέλι η γεύση είναι λίγο πιο "hammy" από τη θεραπεία του σφενδάμου που μου αρέσει. Ήταν απλώς ένα πολύ αλμυρό για το γούστο μου. Μπορείτε να μειώσετε λίγο. Μόνο μια προειδοποίηση: μαγειρέψτε την σε χαμηλότερη φωτιά από ό, τι θα αγοράσατε, θα καεί. Αλλά μαγειρεμένο αργά, θα πάρετε ένα υπέροχο άρωμα και το κάνει καλά. Λατρεύω τη γεύση αυτού του μπέικον και θα το κάνω ξανά και θα τσίμπημα μέχρι να το κάνω τέλειο για μένα. Ένας φύλακας!

Ingredients

16 λίβρες χοιρινή κοιλιά

Για τη θεραπεία:

1 ½ φλιτζάνι αλάτι kosher

Περίπου 100 γραμμάρια θεραπείας #1

3 φλιτζάνια μέλι

Preparation

Ξεπλύνετε τη θεραπεία μετά από 6 ημέρες στο ψυγείο και αφήστε τη σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 40 λεπτά.

Στεγνώστε το στο Bradley για 1 ώρα στους 140ºF (60ºC), στη συνέχεια εφαρμόστε καπνό Hickory μέχρι να φτάσει στους 127ºF (52,7ºC) (περίπου 3,5 ώρες).

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 120ºF (48,9ºC) και αφήστε το να καπνίσει για άλλη μισή ώρα.

Η γεύση είναι λίγο πιο «hammy» από τη θεραπεία σφενδάμου, που μου αρέσει. Ήταν λίγο πολύ αλμυρό για το γούστο μου, αλλά όχι πολύ. Την επόμενη φορά θα μειώσω λίγο. Μου αρέσει αυτή η συνταγή και θα την ξανακάνω και θα προσπαθήσω να την τελειώσω στο μέλλον.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now