The Best Smoked Ribs

ο Καλύτερος Συνταγή καπνιστών νευρώσεων



Το κάπνισμα ζουμερό, τρυφερή νόστιμη ποιότητα εστιατορίων καπνιστών νευρώσεων στο σπίτι είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε! Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή χοιρινού κρέατος που μπορεί να φτιάξετε στο σπίτι σε έναν καπνιστή Bradley.

Ingredients

Ένα συνδετικό

Κίτρινη μουστάρδα

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο τριμμένο πιπέρι

2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

2 κσ αλάτι

Τα ανακατεύουμε όλα με τα παϊδάκια και μετά το βάζουμε όλη τη νύχτα στο ψυγείο για προετοιμασία την επόμενη μέρα.

Preparation

Βάλτε τα παϊδάκια 2½ ξετυλιγμένα στο Bradley Smoker στους 265°F (129,4ºC)

Στη συνέχεια, βγάλτε τα παϊδάκια και μετά βάλτε τα ξανά στο καπνιστή για 45 λεπτά τυλιγμένα στους 280ºF (137,8ºC)

Τέλος, καπνίστε σε 15 λεπτά ξετυλιγμένο στους 300°F (148,9ºC)

Απολαμβάνω.