Asian Style Pork Loin

Ασιατικό στυλ Χοιρινό Νεφρική χώρα

Hugh Goldsmith

Το καπνιστό ασιατικό στυλ χοιρινού κρέατος παντρεύεται το καλύτερο των δύο κόσμων: καπνιστό, τρυφερό κρέας και τολμηρό, εξωτικές γεύσεις. Η λεπτή καπνιστή του χοιρινού κρέατος συνδυάζεται αρμονικά με ένα μείγμα από μπαχαρικά και σάλτσες εμπνευσμένα από την Ασία, δημιουργώντας μια στοματική σύντηξη που θα μεταφέρει τους γευστικούς σας γευστικούς σε ένα νόστιμο γαστρονομικό ταξίδι.

Ingredients

2 x χοιρινό φιλέτο (χοιρινό φιλέτο) βάρους περίπου 500g (1,1lb).

Μαρινάδα:

1 ½ κουταλάκι του γλυκού κινέζικη σκόνη πέντε μπαχαρικών

4 κουταλιές της σούπας σάλτσα hoisin

2 κουταλάκια του γλυκού σησαμέλαιο

2 κουταλιές της σούπας διαυγές μέλι

Πόμολο τζίντζερ τριμμένο σε μέγεθος αντίχειρα

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

4 x φρέσκα κρεμμυδάκια (πράσινα κρεμμυδάκια) κομμένα σε φέτες

Γαρνιτούρα:

4 x φρέσκα κρεμμυδάκια (πράσινα κρεμμυδάκια) σουσάμι σε λεπτές φέτες

Preparation

Πάρτε τα χοιρινά φιλέτα και κόψτε τυχόν ασημί δέρμα που υπάρχει.

Παίρνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε να σχηματιστεί η μαρινάδα.

Τοποθετήστε τα χοιρινά φιλέτα σε ένα δίσκο και βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε το ταψί και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες αλλά κατά προτίμηση όλη τη νύχτα. Γυρίστε το χοιρινό μία φορά κατά τη διάρκεια της περιόδου μαριναρίσματος για να εξασφαλίσετε καλή κάλυψη.

Μέθοδος καπνίσματος

Ζεστάνετε το καπνιστή σας στους 230f (110c), ενώ ο καπνιστής ζεσταίνεται αφαιρέστε το χοιρινό από το ψυγείο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Καπνίστε τα φιλέτα σας χρησιμοποιώντας μπισκότα με σουσάμι και τζίντζερ Μπράντλεϊ μέχρι το χοιρινό κρέας να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 145 f (63 C).

Όταν φτάσει η θερμοκρασία, αφαιρέστε τα φιλέτα από τον καπνιστή και κόψτε τα σε φέτες 1/2 ίντσας (12,5 mm) και γαρνίρετε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σουσάμι σε φέτες.

Σερβίρετε με συνοδευτικό της επιλογής σας. Είχα τη δική μου με μια βιετναμέζικη ρυζοσαλάτα, αλλά τα noodles ή το τηγανητό ρύζι θα ήταν επίσης υπέροχα!

 

Συνταγή από το μέλος της κοινότητας του Bradley Smoker Hugh Goldsmith – ευχαριστώ!

Τζίντζερ
Σουσάμι

Μπισκότα με σουσάμι τζίντζερ για την Bradley Smokers

Τα μπισκότα με σουσάμι, τζίντζερ και μεσκίτ προσθέτουν μεγάλη τολμηρή γεύση την επόμενη φορά που θα ετοιμάσετε βοδινό, λαχανικό, πάπια ή αρνί.

Shop Now