3-2-1 Ribs How to - How to Cook BBQ Pork Back Ribs

3-2-1 Ρίβες Πώς να μαγειρέψετε BBQ χοιρινό πίσω μέρος



Αφεθείτε στην καλοσύνη των στόχων αυτών των πλευρών πίσω από το οστά BBQ! Με ένα απολύτως ισορροπημένο τρίψιμο αλάτι kosher, μαύρο πιπέρι και πάπρικα, αυτές οι νευρώσεις είναι αργές καπνιστές για 7 ώρες, με σάλτσα μπάρμπεκιου και στη συνέχεια καπνίζουν και πάλι για μια επιπλέον ώρα για μια γεύση που είναι απλά ακαταμάχητη.

Ingredients

2 Πίσω πλευρά

Αλουμινόχαρτο

σάλτσα μπάρμπεκιου

Για το τρίψιμο:

⅓ Καλάτι οσήρ

 Χοντρό μαύρο πιπέρι

⅓ Πaprika

Preparation

Πηγαίνετε στο στενό άκρο των πλευρών, πιάστε τη μεμβράνη με μια χαρτοπετσέτα και τραβήξτε την προς τα έξω.

Πασπαλίστε πολύ από το τρίψιμο σας και στις δύο πλευρές της πλάτης, φροντίστε να κάνετε μασάζ με το τρίψιμο στα πίσω πλευρά σας.

Βάλτε τα πλευρά σας σε μια σχάρα και τοποθετήστε τα στο καπνιστή. Βάλτε τη θερμοκρασία μαγειρέματος στους 225ºF (107ºΓ), χρόνος μαγειρέματος για 7 ώρες, χρόνος καπνίσματος για 3 ώρες, και προσθέστε 9 μπισκότα hickory.

Όσο καπνίζουν τα παϊδάκια, βγάλτε δύο στρώσεις αλουμινόχαρτο για τα παϊδάκια (2 αλουμινόχαρτα ανά πλευρά).

Μόλις τελειώσουν τα παϊδάκια καπνίζοντας για 1 ώρα βγάλτε τα έξω όσο ο καπνιστής τρέχει ακόμα. Βάζουμε τα παϊδάκια στο διπλό αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο καπνιστό να καπνίσουν για άλλη 1 ώρα.

Μόλις καπνίσει για άλλη 1 ώρα, τα βγάζετε, αφαιρείτε τα παϊδάκια από το αλουμινόχαρτο και προσθέτετε τη σάλτσα bbq σας.

Βγάλτε προσεκτικά τα παϊδάκια BBQ και τοποθετήστε τα στη σχάρα και καπνίστε και ψήστε τα για άλλη 1 ώρα.

Βγάλτε τα παϊδάκια σας από τη σχάρα και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο και απολαύστε τα!

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now