Jerk Rubbed Ribs

Καπνιστό Τράντισμα τρίβονται νεύρα



Καπνίστε αυτά τα τσίμπημα τρίβουν τις νευρώσεις και δώστε τους αυτή την πραγματική γεύση της Καραϊβικής. Ξεκινήστε με τη μαριναρισμό τους με το ρούμι και το τζαμαϊκανό jerk spice. Και να το ολοκληρώσετε με τα bisquettes του Premium Caribbean Blend.

Ingredients

2 Ράφια από χοιρινά παϊδάκια

Για σάλτσα:

4 κουταλιές της σούπας μπαχαρικό Τζαμάικας (σε μορφή πάστας ή ως ξηρό μείγμα)

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

¼ φλιτζάνι ρούμι

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Premium μείγμα Καραϊβικής

Preparation

Χτυπάμε μαζί τα υλικά για τη σάλτσα.

Ρίχνουμε τη μισή σάλτσα στα παϊδάκια και μαρινάρουμε για 4 ώρες.

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225°F με Premium μπισκότα Caribbean Blend.

Καπνιστά παϊδάκια για 5-6 ώρες, αλεσμένα με τη σάλτσα κάθε ώρα.

Συνταγή: Lena Clayton

Καραϊβική
Μείγμα

Μπισκότα Caribbean Blend για τον Bradley Smoker

Συνδυάστε μπισκότα από μεσκίτ Καραϊβικής με μπαχάρι με κοτόπουλο, μοσχάρι, κυνήγι, αρνί, πουλερικά και λαχανικά.

Shop Now