Wet Cured Smoked Bacon

Υγρό θεραπευμένο καπνιστό Μπέικον



Όταν φτιάχνετε βρεγμένο καπνιστό μπέικον, η υφή θα είναι περισσότερο σαν το εμπορικό μπέικον που αγοράζετε στο κατάστημα.

Εάν έχετε περισσότερες από μία κοιλιακές, είναι καλύτερο να τα θεραπεύσετε σε ξεχωριστά δοχεία. Ωστόσο, εάν τα στοιβάζετε, πρέπει να αναθεωρείτε καθημερινά. Σε αυτή την περίπτωση, η αναθεώρηση σημαίνει την αφαίρεση των κοιλιών από την άλμη, την ανάδευση της άλμης και τις περιστρεφόμενες κοιλιές από πάνω προς τα κάτω, πριν την αντικατέστησε στην άλμη. Προσωπικά δεν θα στοιβάζω περισσότερα από δύο.

Το αλάτι είναι σημαντικό για τη δράση θεραπείας. Θα μπορούσατε να μειώσετε το αλάτι, αλλά γενικά θα πρέπει να αυξήσετε τους χρόνους σκλήρυνσης. Μια υγρή θεραπεία αναφέρεται ως τουρσί. Η ζάχαρη δεν είναι απαραίτητη και, όταν προστίθεται, αναφέρεται ως ένα γλυκό τουρσί. Σημειώστε ότι η ζάχαρη παίρνει την ευκρίνεια από το αλάτι. Εάν θέλετε ένα πιο γλυκό μπέικον, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη ζάχαρη.

Όταν χρησιμοποιείτε μια υγρή θεραπεία, είναι γενικά ταχύτερη από μια ξηρή θεραπεία. Με το μπέικον της κοιλιάς, γενικά θα υγροποιήσετε 4 - 5 ημέρες, ως γενικά 7 ημέρες με ξηρή θεραπεία. Όπως ανέφερα στο άλλο νήμα, ήμουν έκπληκτος που ανακάλυψα ότι οι περισσότερες συνταγές Tasso Ham ζήτησαν μόνο αρκετές ώρες θεραπείας.

Ingredients

Η άλμη:

4 λίτρα νερό? διαιρεμένος

1 φλιτζάνι τουρσί αλάτι (10 ουγγιές)

1/4 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη? συσκευασμένα

1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

3 ουγγιές Pink Salt (γνωστός και ως InstaCure #1, Prague Powder #1; Modern Cure #1; TCM)

Σε αυτό μπορείτε να προσθέσετε φύλλα δάφνης, σκόρδο, ολόκληρους κόκκους πιπεριού κ.λπ.

Preparation

Σε μια κατσαρόλα 3 – 4 λίτρων που δεν αντιδρά, προσθέστε 2 λίτρα νερό. Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τη θεραπεία. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και σιγοβράζουμε. ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να διαλυθεί όλο το αλάτι και η ζάχαρη.

Προσθέστε 2 λίτρα παγωμένο νερό και αφήστε το να κρυώσει. Μπορείτε να κρυώσετε την άλμη πιο γρήγορα προσθέτοντας 2 κιλά πάγου αντί για το παγωμένο νερό. Αφού κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ροζ αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί πλήρως. Πριν χρησιμοποιήσετε το τουρσί, πρέπει να είναι μεταξύ 38 (3,3 C) βαθμούς F – 40 (4,4 C) βαθμούς F.

Πριν καπνίσετε, κόψτε ένα μικρό κομμάτι και τηγανίστε το. Αν είναι πολύ αλμυρό, μουλιάστε το σε κρύο νερό για μια ώρα, αλλάζοντας το νερό μία φορά μέσα σε αυτό το διάστημα.

Ανάλογα με το μέγεθος του δοχείου και φροντίζοντας να μην συσκευάσετε το κρέας μέσα, αυτό θα θεραπεύσει έως και 16 λίβρες κρέατος ή μπέικον. Δεν έχει σημασία αν θεραπεύετε 5 λίβρες ή 1 6 λίβρες. Με αυτή την ποσότητα άλμης? θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα, αν και θα είναι σπατάλη προμηθειών εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν την ποσότητα για ένα μικρό κομμάτι κρέας.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι χρειάζεστε τουλάχιστον 50% βάρος σε άλμη ίσο με το πράσινο βάρος του κρέατος/λίπους. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μαγειρέψετε 8 λίβρες μπέικον ή άλλο κρέας, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 λίβρες άλμης πριν προσθέσετε τα άλλα συστατικά.

Τέσσερα κιλά νερού (και/ή άλλα υγρά) ισούται με 2 λίτρα. Εάν μειώσετε το υγρό στη συνταγή, πρέπει επίσης να μειώσετε όλα τα άλλα συστατικά αναλογικά - αυτό περιλαμβάνει τη θεραπεία.