Ψημένο Γαρίδες με πιπεριά λεμονιού Σαλάτα με φράουλες και φέτα
Ένα τέλειο κλασικό! Μάθετε πώς να φτιάξετε σαλάτα γαρίδας με λεμόνι πιπεριά με φράουλες και φέτα.
Ingredients
½ κιλό αποφλοιωμένες και αποφλοιωμένες γαρίδες
2-4 ξύλινα σουβλάκια μουλιασμένα σε νερό για 30 λεπτά
5 φράουλες μεσαίου μεγέθους κομμένες σε μικρές φέτες
1 σακουλάκι Baby σπανάκι με Spring Mix
¼ φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα ή μπλε τυρί
¼ φλιτζανιού αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας καρύκευμα πιπεριάς λεμονιού
Βινεγκρέτ Raspberry αγορασμένο από το κατάστημα
Preparation
Αλατοπιπερώνετε τις γαρίδες με καρύκευμα πιπεριάς λεμονιού και τις βάζετε σε σουβλάκια και τις αφήνετε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε το γκριλ σε μέτρια δυνατή φωτιά και ψήνουμε μέχρι οι γαρίδες να αρχίσουν να σφίγγουν και η σάρκα να μην είναι πλέον ημιδιαφανής. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Συνδυάστε πρώτα τη σαλάτα με χόρτα και μετά προσθέστε φράουλες, τυρί και φέτες αμύγδαλου, τελειώστε με γαρίδες και περιχυμένη βινεγκρέτ.
Συνταγή: Jacob Parmentier.