Το Tangerine και το Hoisin καπνίζουν Τσιλάπια
Η τυλάπια δεν είναι ένα από τα πιο γευστικά ψάρια στην αγορά. Ως εκ τούτου, ζητά μια πικάντικη μαρινάδα.
Συνδυάστε τη σάλτσα hoisin και το tangerine και θα προσθέσετε στρώματα γεύσης σε αυτή τη συνταγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό πορτοκαλιού για να αντικαταστήσετε τα μανταρίνια.
Ingredients
1 φλιτζάνι χυμό μανταρίνι (ο χυμός πορτοκαλιού λειτουργεί επίσης καλά)
½ φλιτζάνι σάλτσα Hoisin
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Sriracha
2 κσ αλάτι
4 φιλέτα τιλάπιας
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μείγμα Alder, Apple ή Pacific
Preparation
Φτιάξτε τη μαρινάδα ανακατεύοντας το χυμό μανταρίνι, τη σάλτσα hoisin, τη Sriracha και το αλάτι μέχρι να διαλυθεί και να αναμειχθεί καλά το hoisin.
Σε ένα μεγάλο μπολ σκεπάζουμε τα φιλέτα Tilapia στη μαρινάδα. Γυρίζουμε τα ψάρια ώστε να καλυφθούν πλήρως. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F, χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής (το Alder, το Apple και το Pacific Blend λειτουργούν καλά).
Αφαιρέστε τα φιλέτα Tilapia από τη μαρινάδα και τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών και βάλτε τη σχάρα στο Bradley Smoker. Καπνίστε τα ψάρια μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 145°F (ή περίπου 2 ώρες).
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα