Καπνιστό Γαρίδες Tandoori Κανόνες
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την προετοιμασία των καναπέδων γαρίδας. Οι περισσότεροι από αυτούς περιλαμβάνουν τοστ, φέτες αγγουριού ή ψωμί, με ένα παλτό από γαρίδες ή ψιλοκομμένες γαρίδες. Αυτή η συνταγή δεν είναι τόσο διαφορετική, καθώς σερβίρεται σε φέτες αγγουριού. Ωστόσο, αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι οι γαρίδες καπνίστηκαν πρώτα, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο ξύλο όπως το Apple, το Alder ή το Pacific Blend.
Ingredients
16 Φρέσκες γαρίδες, αποφλοιωμένες και αποφλοιωμένες
¼ φλιτζάνι πάστα tandoori
1 αγγλικό αγγούρι
8 ντοματίνια, κομμένα στη μέση κατά μήκος
½ φλιτζάνι τυρί κρέμα, μαλακωμένο
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μείγμα Alder, Apple ή Pacific
Preparation
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε τις γαρίδες με την πάστα tandoori. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε σχάρες καπνιστών.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225°F χρησιμοποιώντας μπισκότα Bradley Flavour της επιλογής (το Alder, το Apple και το Pacific Blend λειτουργούν εξαιρετικά).
Καπνίζετε τις γαρίδες μέχρι να γίνουν ροζ. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 30-45 λεπτά. Ψύξτε τις γαρίδες στο ψυγείο.
Κόψτε το αγγλικό αγγούρι σε κύκλους ½ ίντσας. Κάντε 16 στρογγυλούς αγγουριού.
Συναρμολογήστε τα καναπεδάκια ρίχνοντας λίγο τυρί κρέμα σε ένα στρογγυλό αγγούρι.
Συμπληρώστε με μια μισή ντομάτα σταφυλιού και μια καπνιστή γαρίδα. Κάνετε αυτό με τα υπόλοιπα αγγούρια. Σερβίρουμε αμέσως ή βάζουμε στο ψυγείο για να σερβίρουμε αργότερα.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα