How To Make Smoked Trout

Πώς να κάνετε καπνιστό Πεστρόφα



Μια εύκολη συνταγή καπνιστών πέστροφας για ένα υπέροχο μεσημεριανό ή δείπνο με οικογένεια και φίλους.

Ingredients

8 φιλέτα ιριδίζουσας πέστροφας

1 γαλόνι νερό

½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

¼ φλιτζάνι αλάτι

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι

Preparation

Καθαρίστε και πεταλούδαστε τα ψάρια.

Για την άλμη, ανακατεύουμε το νερό, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, τη σάλτσα σόγιας και το μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν όλα. Προσθέστε την πέστροφα στην άλμη και αφήστε την να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 60 λεπτά.

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 225°F (107°C).

Βγάζουμε τα ψάρια από την άλμη και τα στεγνώνουμε. Κάπνισε το ψάρι για 1 1/2 έως 2 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα κεράσι για αυτή τη συνταγή. Το σερβίρετε ζεστό ή κρύο.