How To Make Smoked Lobster Tails

Πώς να κάνετε καπνιστό Ουρές αστακού



Αυτές οι καπνιστές ουρές αστακού που καλύπτονται με βούτυρο θα έχουν τη γλυκιά και καπνιστή γεύση το στόμα σας είναι λαχτάρα!

Ingredients

2 ουρές αστακού

8 κουταλιές της σούπας βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο αλάτι

¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Preparation

Πρώτα απ 'όλα, ετοιμάστε τον αστακό κόβοντας τη μέση του σκληρού κελύφους προς την ουρά με ψαλίδι κουζίνας. Βγάλτε απαλά το κρέας από το κέλυφος με τα δάχτυλά σας, κρατώντας το κολλημένο στη βάση της ουράς. Ανασηκώστε το κρέας ώστε να ακουμπάει πάνω από το σχισμένο κέλυφος. Κάνουμε μια σχισμή στη μέση του κρέατος.

Σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέστε τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το σκόρδο αλάτι και πιπέρι στο τηγάνι και χτυπήστε τα όλα.

Ρίξτε περίπου 1 κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα πάνω από κάθε ουρά αστακού. Διατηρήστε το υπόλοιπο μείγμα βουτύρου ζεστό.

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 300°F (149°C). Καπνίστε τις ουρές του αστακού για περίπου 15-20 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 130°F (54°C). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα πεκάν για αυτή τη συνταγή.

Τα βγάζουμε από το τσιγάρο και τα σερβίρουμε με το μείγμα βουτύρου.