Smoked Shrimp and Pork Sausage Recipe

Καπνιστό Γαρίδες και χοιρινό Συνταγή λουκάνικου



Στην αρχή, οι γαρίδες και το χοιρινό δεν μοιάζουν με έναν καλό συνδυασμό. Αλλά αν δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή καπνιστών γαρίδας και χοιρινού κρέατος, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη. Θα χρειαστείτε 1,78 λίβρες 12/15 και .5 λίβρες 51/60 γαρίδες κοκτέιλ. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 κιλά γαρίδας ψιλοκομμένο, αν δεν μπορείτε να πάρετε το ακριβές μέγεθος. Το λεμόνι στα συστατικά δίνει αυτή τη συνταγή μια ειδική γεύση που πηγαίνει καλά με τη γαρίδα. Επειδή είναι ήδη μαγειρεμένο, κάνει μια καλή συντόμευση δείπνου. Μπορείτε να τα σερβίρετε με σχεδόν τα πάντα όπως τα κατσέρς, τα φασόλια και το ρύζι, τα ζυμαρικά, κλπ. Κρεμάστε τον καπνιστή για μία ώρα στις 130 για να στεγνώσει. Χτύπημα σε 140 και προσθέστε 2 ώρες καπνού. Προτιμώ Hickory. Bump Temp Up 10 μοίρες κάθε 2 ώρες μέχρι να φτάσει. Φέρτε το στο 135-140 και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε ζεστό νερό λουτρό σε αυτό του 152. Το λουτρό ζεστού νερού δεν πρέπει να είναι πάνω από 165. Μετά το λουτρό, βυθίστε σε λουτρό παγωμένου νερού και στη συνέχεια ανθίζει.

Ingredients

5 κιλά κιμά χοιρινό

1,78 λίβρες 12/15 και 0,5 λίβρες 51/60 γαρίδες κοκτέιλ (2 κιλά γαρίδες ψιλοκομμένο αν δεν μπορείτε να βρείτε το ακριβές μέγεθος)

3 κουταλιές της σούπας τριμμένο μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε κόκκους

4 κουταλιές της σούπας ξερό κρεμμύδι κιμά

1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι

1 κγ Θυμάρι

½ κουταλάκι του γλυκού Βασιλικός

2 κουταλιές της σούπας πιπέρι καγιέν (θέλετε πιο καυτερό… προσθέστε λίγο ακόμα)

4 κουταλιές της σούπας μη ιωδιούχο αλάτι

1 κουταλιά της σούπας τριμμένη κόκκινη πιπεριά

1 σακουλάκι Zatarain's Crawfish, Garrimp and Crab Boil

1 Λεμόνι

1 κουταλάκι του γλυκού θεραπεία #1

Preparation

Βράζουμε τις γαρίδες στο Zatarain's για 2 λεπτά ή μέχρι να γίνουν. Κρατήστε 10 oz νερό για αργότερα.

Ψιλοκόψτε/Κόψτε τις Γαρίδες και τις βάζετε σε ένα μπολ με 2 ουγκιές από το βραστό νερό και τις αφήνετε στο ψυγείο. Αυτό προσθέτει λίγη αγάπη.

Ανακατέψτε τη θεραπεία #1 και αλάτι σε 8 ουγκιές δεσμευμένου βραστό νερό μπάνιου. Προσθέστε τα ξηρά υλικά μαζί και ανακατέψτε μαζί. Στη συνέχεια, μοιράστε το στο 1/3 και ανακατέψτε με το 1/3 του χοιρινού κρέατος. Κάνετε αυτό για τα άλλα 2/3 του χοιρινού κρέατος.

Μόλις αναμειχθεί το χοιρινό, τότε ανακατέψτε όλες τις μερίδες μαζί για να ενσωματωθεί το ξηρό μείγμα καλά στο χοιρινό. Όταν αναμειχθεί, προσθέστε το μείγμα και αλατίστε 8 ουγκιές βραστό νερό. Ανακατεύουμε καλά στο χοιρινό.

Στραγγίστε τις γαρίδες και πετάξτε τα περιττά 2 ουγκιές βραστό νερό. Ανακατεύουμε τις γαρίδες στο μείγμα κρέατος.

Τοποθετήστε τα σε θήκες για γουρούνια 32-36 mm.

Κρεμάστε στο καπνιστή για μία ώρα στους 130 (54,4 C) για να στεγνώσει. Ανεβάστε στους 140 (60 C) και προσθέστε 2 ώρες καπνό (hickory). Αυξάνετε τη θερμοκρασία κατά 10 βαθμούς κάθε 2 ώρες μέχρι να φτάσετε στο IT. Φέρτε το στους 135-140 (43,3 C-60 C) και μετά τοποθετήστε το σε λουτρό ζεστού νερού στους 152 (66,7 C).

Το λουτρό ζεστού νερού δεν πρέπει να είναι πάνω από 165 (73,8 C). Μετά το μπάνιο, βουτήξτε σε λουτρό με παγωμένο νερό και μετά ανθίστε.