Plate of smoked mackerel and potatoes

Καπνισμένο Ισπανικά Σκουμπρί Συνταγή κατακερματισμού



Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί καπνιστά ψάρια για να δημιουργήσει ένα πλούσιο, νόστιμο γεύμα που θα μπορούσε να καταναλωθεί για δείπνο ή πρωινό.

Ingredients

Για άλμη:

½ φλιτζάνι αλάτι kosher

1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

½ γαλόνι νερό

Για το σκουμπρί Hash:

6 Σκουμπίδια ολόκληρα, πλυμένα και ξεσπατωμένα

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

½ κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους - κομμένο σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο - κομμένες σε φέτες

6 Μικρομεσαίες - μαγειρεμένες πατάτες

1 λουκάνικο Chorizo - κομμένο σε φέτες

12 ντοματίνια - κομμένα στη μέση

2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα

1 κουταλιά της σούπας μαϊντανός - ψιλοκομμένος

Αλάτι & πιπέρι για γεύση

3 μπισκότα Bradley Smoker Alder

Preparation

Ζεσταίνουμε ελαφρά τα υλικά άλμης για να διαλυθούν και αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Σκουμπρί άλμης για 30 λεπτά.

Στεγνώστε ταμποναριστά.

Σκουμπρί καπνού ολόκληρο, με το δέρμα στον καπνιστή, ρυθμισμένο στη χαμηλότερη ρύθμιση (η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 100°F) με μπισκότα σκλήθρου για 60 λεπτά.

Φιλετάρουμε τα σκουμπρί και αφαιρούμε όλη τη σάρκα και μετά αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Προσθέστε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το chorizo και τις πατάτες.

Μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν τραγανές οι πατάτες και το chorizo να ψηθεί πλήρως.

Προσθέστε τα ντοματίνια και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέστε καρυκεύματα και καπνιστό σκουμπρί, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 2 λεπτά και σερβίρετε.