Super Easy Smoked Salmon Steaks

Καπνιστό Μπριζόλες σολομού Συνταγή



Τίποτα δεν φέρνει φυσική γεύση σολομού όπως η αργή θερμότητα του καπνιστή.

Ingredients

4 μπριζόλες σολομού

1½ φλιτζάνια ντρέσινγκ σαλάτας ιταλικής βινεγκρέτ

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μίγμα Alder ή Pacific

Preparation

Τοποθετούμε τις μπριζόλες σολομού σε ένα επίπεδο πιάτο και περιχύνουμε τον σολομό με το dressing της ιταλικής σαλάτας. Γυρίστε τον σολομό μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ψάρια έχουν επικαλυφθεί στη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Γυρίστε τον σολομό μετά την πρώτη ώρα.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας μπισκότα Alder ή Pacific Blend.

Καπνίστε το ψάρι μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του ψαριού να φτάσει τους 145°F, περίπου 2 ώρες έως 2½ ώρες.

Με Στηβ Σίλκα