Smoked Oyster Roll

Καπνιστό Κυλίνδρος στρειδιών Συνταγή



Αφεθείτε στις ακαταμάχητες γεύσεις αυτού του κρεμώδους και αλμυρού καπνιστού τυριού στρειδιών. Ένα απολαυστικό μείγμα τυρί κρέμας, σκόρδο, πράσινο κρεμμύδι και σάλτσα Worcestershire, γεμάτη με καπνιστά στρείδια και πασπαλίζουμε από φρέσκο ​​μαϊντανό. Σερβίρετε με κροτίδες ή γύρους ψωμιού για ένα ευχάριστο ορεκτικό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αυτή η συνταγή θα κάνει ένα μεσαίο ρολό.

Ingredients

1 σκελίδα σκόρδο

2 Πράσινο κρεμμύδι

1 - 250 g συσκευασμένο τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου

25 ml (1½ κουταλιά της σούπας) μαγιονέζα

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) σάλτσα Worcestershire

Dash Tabasco (προαιρετικό)

10 στρείδια μεσαίου μεγέθους - καπνιστά ή μαγειρεμένα

45 ml (3 κουταλιές της σούπας) μαϊντανός ψιλοκομμένος

Preparation

Συνδυάστε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το κρεμμύδι σε ένα μπολ.

Προσθέστε το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, τη σάλτσα Worcestershire και το Tabasco.

Απλώστε το μείγμα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο σχηματίζοντας ένα τετράγωνο περίπου 20 x 20 cm (8 x 8 in).

Απλώστε καπνιστά στρείδια πάνω από το μείγμα του τυριού κρέμα.

Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη.

Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2 με 3 ώρες ή μέχρι να σφίξει.

Έτοιμο για σερβίρισμα:

Χρησιμοποιώντας το αλουμινόχαρτο ως οδηγό τυλίγουμε σαν ρολό ζελέ.

Σπρώξτε το μείγμα από το αλουμινόχαρτο με μια μακριά μεταλλική σπάτουλα ή μαχαίρι.

Πλάθουμε σε κούτσουρο Πάνω από το κούτσουρο πασπαλίζουμε μαϊντανό.

Σερβίρετε με κράκερ ή ψωμάκια.

Σημείωση: Εάν καλυφθεί και διατηρηθεί στο ψυγείο, αυτή η συνταγή θα διατηρηθεί για 3 ημέρες.