Καπνιστό Πέστροφα ουράνιου τόξου Με συνταγή καφέ ζάχαρης
Αυτή η καπνιστή πέστροφα ουράνιο τόξο με καφέ συνταγή rub ζάχαρης είναι πολύ εύκολη. Το λεπτό τρίψιμο βοηθά να αναδείξουμε τις φυσικές γεύσεις των ψαριών.
Ingredients
2 φιλέτα πέστροφας ουράνιο τόξο, αποστεωμένα
⅓ Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι καγιέν
Preparation
Τοποθετήστε την πέστροφα ουράνιου τόξου, δίπλα δίπλα σε σχάρες καπνιστών, φροντίζοντας να μην ακουμπούν η μία την άλλη.
Κάντε το τρίψιμο ανακατεύοντας μαζί την καστανή ζάχαρη με όλα τα μπαχαρικά. Τρίψτε το μείγμα καστανής ζάχαρης και στα δύο φιλέτα πέστροφας.
Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (το μείγμα σκλήθρου ή ειρηνικού λειτουργούν πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 250ºF.
Τοποθετήστε το φιλέτο πέστροφας στο καπνιστό και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 140ºF, περίπου 2-3 ώρες
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα