Καπνιστό Steelhead Συνταγή
Αναζητάτε έναν νέο τρόπο να εντάξετε τα ψάρια στη διατροφή σας; Η συνταγή μας για καπνιστή ατσάλινη κεφαλή περιλαμβάνει τρυφερό, νιφάδες ψάρια που είναι εμποτισμένα με καπνιστή γεύση και ποικιλία μπαχαρικών, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό γεύμα γεμάτο πρωτεΐνες.
Ingredients
1200 γραμμάρια Steelhead
18 γραμμάρια αλάτι
72 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σκόρδου
2 κουταλάκια του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
2 κουταλάκια του γλυκού χοντρό πιπέρι
Μπισκετάκια σκλήθρας
Preparation
Ανακατέψτε μαζί το αλάτι, την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο σε σκόνη, το κρεμμύδι σε σκόνη και το πιπέρι. Ανακινήστε τα όλα μαζί για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
Συνεχίστε να πασπαλίζετε όλο το μείγμα τριψίματος στο ατσαλένιο ψάρι σας, στη συνέχεια τοποθετήστε το ψάρι σας στο ψυγείο και αφήστε το όλη τη νύχτα.
Βγάλτε τα ψάρια σας και χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο και βρέξτε τα ψάρια σας, προχωρήστε στην τοποθέτηση του ψαριού σας σε μια σχάρα.
Τοποθετήστε τα ψάρια σας στον καπνιστή σας και βάλτε τη θερμοκρασία για 150F (65C), 3 ώρες χρόνο μαγειρέματος και 3 ώρες καπνό. Επίσης, προσθέστε 9 μπισκότα πριν το καπνίσετε.
Μόλις τελειώσει το κάπνισμα, βγάλτε το ατσάλινο κεφάλι σας και απολαύστε!
Συνταγή από: Smokin' with Joe - βίντεο (Δείτε μέχρι το τέλος και λάβετε τον κωδικό κουπονιού του 10%!)