Smoked Snapper And Kingfish Recipe

Καπνιστό Snapper και Kingfish Συνταγή



Ψάχνετε για ένα υγιές, γευστικό γεύμα που είναι εύκολο να προετοιμαστείτε; Η συνταγή Smoked Snapper και Kingfish είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Διαθέτοντας ένα συνδυασμό τρυφερών, καπνιστών ψαριών και ποικιλίας φρέσκων, γευστικών συστατικών, αυτό το πιάτο είναι ο τέλειος τρόπος για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και τις γεύσεις σας ταυτόχρονα.

Ingredients

60 ml (4 κουταλιές της σούπας) ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο - ψιλοκομμένη

2 ml (½ κουταλάκι του γλυκού) αλάτι

0,5 ml (⅛ κουταλάκι του γλυκού) αλεσμένο μαύρο πιπέρι

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) χυμό λεμονιού

120 ml (½ φλιτζάνι) λευκό ξηρό κρασί

2 Ml (½ κουταλάκι του γλυκού) ξερό εστραγκόν

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

Μπριζόλες Snapper - 1 κιλό (2 λίβρες)

Σφήνες λεμονιού

Μαϊντανός

Preparation

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας, το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού, το λευκό κρασί, το εστραγκόν και το σχοινόπρασο.

Τοποθετήστε τις μπριζόλες ψαριού σε μια στρώση σε ένα ρηχό γυάλινο ταψί.

Περιχύνουμε με τη μαρινάδα το ψάρι, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.

Βγάζουμε από το ψυγείο και αφήνουμε να σταθεί για 20 λεπτά.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker μεταξύ 100°C και 120°C (220°F και 250°F).

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Alder καπνίζετε/μαγειρεύετε για περίπου 1-2 ώρες, ελέγχοντας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραψήσει.

Για να εξυπηρετήσει:

Σερβίρουμε γαρνίροντας με μαϊντανό και φέτες λεμονιού.