Smoked Salmon Log Recipe

Καπνιστό Αρχείο καταγραφής σολομού Συνταγή



Προετοιμαστείτε για μια απολαυστική απόλαυση με αυτή τη συνταγή καπνιστών τυριών κρέμας σολομού. Περίστε τον φρέσκο ​​σολομό με πιπέρι λεμονιού και πιπέρι, στη συνέχεια καπνίστε την στην τελειότητα στον καπνιστή Bradley. Φορέστε τον καπνιστό σολομό, ανακατέψτε το με τυρί κρέμας, κιμά κρεμμύδι και χρένο, και διαμορφώστε το σε ένα κούτσουρο επικαλυμμένο με ζαχαρωμένα πεκάν και φρέσκο ​​μαϊντανό. Ψύξη, φέτα και απολαύστε τις ακαταμάχητες γεύσεις αυτής της αλμυρής δημιουργίας.

Ingredients

14 Oz φρέσκος σολομός

1 Συσκευασία τυρί κρέμα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας χρένο

½ ζαχαρωμένα πεκάν ψιλοκομμένα

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό

1 κουταλιά της σούπας καρύκευμα πιπεριάς λεμονιού

½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

    P10 Bradley Smoker

    Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley Smoker

    Αντικολλητικά πατάκια σιλικόνης Bradley Smoker

    Bradley Smoker εργαλεία

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

    Ξύλο: κεράσι

    Θερμοκρασία: 226ºF (107.8°C)

    Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά

    Χρονοδιακόπτης: 45-60 λεπτά

    Preparation

    Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω.

    Εάν χρησιμοποιείτε φρέσκο σολομό, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα κόκαλα της καρφίτσας πριν το μαγείρεμα.

    Αλατοπιπερώνετε τον σολομό με το καρύκευμα Λεμόνι πιπεριάς και φρέσκο αλεσμένο πιπέρι. Τοποθετήστε το σε ένα σιδερένιο τηγάνι (βεβαιωθείτε ότι χωράει μέσα στο Bradley Smoker σας). Προσθέστε περίπου 1-2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και βούτυρο πάνω από το σολομό πριν το μαγείρεμα.

    Τοποθετήστε τον σολομό στο Bradley Smoker για περίπου 45-60 λεπτά. Αφαιρέστε το από τον καπνιστή όταν η εσωτερική θερμοκρασία του σολομού φτάσει τους 140 βαθμούς F (60 C).

    Ξεφλουδίστε τον σολομό. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τραβήξτε το πιρούνι πάνω στον σολομό προκαλώντας το να «ξεκολλήσει». Μόλις ξεφλουδίσετε τον σολομό, τοποθετήστε τον ξεφλουδισμένο σολομό σε ένα μπολ για το επόμενο βήμα.

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, τον σολομό σε νιφάδες και το χρένο.

    Χρησιμοποιώντας λαδόκολλα, απλώστε το μείγμα πάνω στο χαρτί. Χρησιμοποιήστε το χαρτί για να μην κολλήσει το μείγμα και σχηματίστε ένα σχήμα κορμού χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Τώρα πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα πεκάν και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλύψτε κάθε πλευρά του κορμού σολομού με πεκάν και μαϊντανό.

    Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 120 λεπτά ή 2 ώρες. Απολαμβάνω!

    Συνταγή από: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa