Smoked Shrimp and Pesto Linguine

Καπνιστό Γαρίδες και πέστο Συνταγή linguine



Τα ιταλικά ζυμαρικά στυλ με τυρί παρμεζάνα είναι ένας καλός αγώνας για καπνιστές γαρίδες. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή καπνιστών γαρίδων και πέστο. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα φανταχτερό δείπνο.

Ingredients

1 κιλό φρέσκες γαρίδες, ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες

3 κουταλιές της σούπας λάδι, χωρισμένο

1 κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους

1 Ματσάκι σπαράγγια, κομμένα σε 4 μικρότερα κομμάτια

½ φλιτζάνι πέστο

⅓ Φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένη

500 g ζυμαρικά Linguine, μαγειρεμένα σύμφωνα με τις οδηγίες

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μείγμα Alder, Apple ή Pacific

Preparation

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε τις γαρίδες με 2 κουταλιές της σούπας λάδι, ρίγανη, σκόνη σκόρδου και αλάτι.

Τοποθετήστε τις γαρίδες σε σχάρες καπνιστών.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225°F χρησιμοποιώντας τα μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής (το Alder, το Apple ή το Pacific Blend λειτουργούν τέλεια).

Καπνίζετε τις γαρίδες μέχρι να γίνουν ροζ. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 30-45 λεπτά.

Προσθέστε την υπόλοιπη κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι και βάλτε το σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε κόκκινο πιπέρι και σπαράγγια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ψηθούν τα λαχανικά.

Προσθέτουμε το πέστο και την παρμεζάνα και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Ρίξτε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά λιγκουίνι με τις γαρίδες, τις κόκκινες πιπεριές και το μείγμα σπαραγγιών.

Σερβίρισμα.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα