Alder Smoked Mussels Recipe

Καπνισμένο Μύδια Συνταγή



Αφεθείτε στις νόστιμες γεύσεις των τέλεια ατμόσφαιρα μύδια με ένα πικάντικο λάκτισμα! Πληροφορημένο με ένα τεράστιο μείγμα γλυκιάς σάλτσας τσίλι, σκόνη σκόρδου, μαύρο πιπέρι και νιφάδες μαϊντανού, αυτή η συνταγή είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο επόμενο δείπνο σας. Επιπλέον, για μια επιπλέον καπνιστή γεύση, δοκιμάστε το με την καπνιστή σάλτσα Hickory του Wattie!

Ingredients

μύδια

Λάδι ψεκασμού Canola

½ κουταλάκι του γλυκού σάλτσα τσίλι

Σκόνη σκόρδου

Μαύρο πιπέρι

Νιφάδες μαϊντανού

Preparation

Μαγειρέψτε τα μύδια στον ατμό μέχρι να ανοίξουν, μην ψηθούν πλήρως.

Ξεφλουδίστε τα μύδια και επαναφέρετε τα μισά κοχύλια.

Χρησιμοποιώντας λάδι ψεκασμού Canola, ψεκάστε ελαφρά την επιφάνεια των μυδιών και απλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού σάλτσα τσίλι καλύπτοντας την κορυφή του μύδιου.

Πασπαλίστε ελαφρά σκόνη σκόρδου, μαύρο πιπέρι και νιφάδες μαϊντανού από πάνω.

Ένα άλλο αγαπημένο: αντί για γλυκιά σάλτσα τσίλι, χρησιμοποιήστε τη σάλτσα καπνιστού Hickory Wattie's

Κάπνισμα/Μέθοδος Μαγειρέματος:

Προθερμάνετε το Bradley σας στους 120°C (250°F).

Χρησιμοποιώντας το άρωμα Alder Τα μπισκότα καπνίζουν/μαγειρεύουν για περίπου 30 λεπτά, ελέγχοντας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραψήσει.