Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe

Καπνός! Γαρίδες Burrito Συνταγή Bowl



Κάθε τόσο, αυτή η λαχτάρα χτυπάει για ένα φονικό μπολ. Κάτι λίγο πιο υγιεινό αλλά με καπνιστό twist! Δυναμώστε με αυτό το μπολ με καπνιστή γαρίδα Burrito και απολαύστε την καλύτερη ζωή!

Ingredients

Για τις γαρίδες:

1 λίτρο μεγάλες γαρίδες - τα κελύφη αφαιρούνται και καθαρίζονται

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι κανόλα

2 κουταλιές της σούπας από το αγαπημένο σας BBQ Rub

1 λάιμ - ξύσμα και χυμό από το μισό

Για το Burrito Bowl:

Τριμμένο μαρούλι

καστανό ρύζι

Ντομάτες κομμένες σε κύβους

Καλαμπόκι

Μαύρα φασόλια

Αβοκάντο

Ranch dressing

κόλιαντρο

Σφήνες ασβέστη

Preparation

Ξεκινήστε φορτώνοντας το Bradley Smoker με Beer Pucks και προθερμαίνοντάς το στους 250ºF (121.1°C). Όσο συμβαίνει αυτό, σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις Γαρίδες. Χρησιμοποίησα ένα πικάντικο BBQ Rub για το δικό μου, αλλά χρησιμοποιήστε ό,τι σας κάνει χαρούμενη!

Όταν ο καπνιστής φτάσει σε θερμοκρασία, τοποθετήστε τις καρυκευμένες γαρίδες σε ένα ράφι και τοποθετήστε το στην κορυφή του Smoker. Αυτό θα διαρκέσει για 20-30 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν ροζ! Αφαιρέστε από το καπνιστή και αρχίστε να φτιάχνετε το μπολ σας!

Ξεκινήστε προσθέτοντας μια στρώση μαρούλι στον πάτο του μπολ και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ό,τι επικαλύψεις θέλετε. Τοποθετήστε τις γαρίδες στην κορυφή του μπολ Burrito και τελειώστε με ράντσο και πιέστε το λάιμ! Σκάβουν σε!

Απολαμβάνω!

Συνταγή από: Cory Walby – Σαββατιάτικη Νυχτερινή Δοκιμαστική Κουζίνα