Καπνισμένο σουσάμι τζίντζερ Ταρτάρι σολομού Συνταγή
Για να προετοιμάσετε αυτό το καπνιστό σουσάμι τζίντζερ σολομό tartare μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καπνιστό σολομό έχετε. Όταν είστε έτοιμοι, πασπαλίστε με σουσάμι και γαρνίρετε με μερικά επιπλέον πράσινα κρεμμύδια.
Αυτή η συνταγή λειτουργεί εξαιρετικά ως καναπέ, σερβίρεται σε κουτάλια MISO.
Ingredients
½ λίβρα από τον αγαπημένο σας κρύο καπνιστό σολομό
Περίπου το ένα τέταρτο με το ένα τρίτο ενός αγγουριού κομμένο σε κύβους
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Χυμός από 1 λάιμ
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλάκι σησαμέλαιο
1 κγ ζάχαρη
½ ίντσα φρέσκο τζίντζερ - ξεφλουδισμένο και τριμμένο
2 κουταλάκια του γλυκού σουσάμι
Preparation
Ετοιμάστε την αγαπημένη σας συνταγή για κρύο καπνιστό σολομό και κόψτε τον σολομό σε λεπτές λωρίδες.
Συνδυάστε μαζί χυμό λάιμ, σάλτσα σόγιας, σησαμέλαιο, ζάχαρη και τζίντζερ. Χτυπάμε καλά τα υλικά μαζί.
Ρίξτε καπνιστό σολομό, αγγούρι και φρέσκο κρεμμύδι στο ντρέσινγκ και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο για μία ή δύο ώρες.
Αραδιάζουμε καπνιστό ταρτάρ σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Γαρνίρουμε με λίγα πράσινα κρεμμυδάκια και απολαμβάνουμε!
Συνταγή: Lena Clayton