Καπνιστό Κόβια τυλιγμένο μπέικον Συνταγή
Αφεθείτε σε μια γλυκιά και αλμυρή απόλαυση με αυτό το μπέικον-τυλιγμένο Cobia καπνιστό στην τελειότητα. Μαριναρισμένο σε γάλα σόγιας βανίλιας, καφέ ζάχαρη και καρυκεύματα θαλασσινών, αυτό το ψάρι είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα σε οποιαδήποτε συγκέντρωση.
Ingredients
Γάλα σόγιας βανίλιας
Καστανή ζάχαρη
Hungry Jack Lite σιρόπι
Τόνοι προαναμεμιγμένων καρυκευμάτων σολομού και θαλασσινών
Ισος
Cobia; φιλέτα
Μπέικον
Οδοντογλυφίδες
Preparation
Συνδυάστε καστανή ζάχαρη και γάλα σόγιας βανίλιας, σιρόπι Hungry Jack Lite, Tones Premixed Salmon and Seafood Seasoning and Equal. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί πλήρως η ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε αρκετό γάλα και σιρόπι σόγιας για να καλύψετε το ψάρι και αρκετή μαύρη ζάχαρη για να γλυκάνει το ιδιαίτερο γούστο σας.
Τοποθετήστε τα ψάρια σε σφραγιζόμενες πλαστικές σακούλες ενός γαλονιού και ρίξτε τη μαρινάδα πάνω από τα ψάρια.
Ψύξτε και μαρινάρετε όλη τη νύχτα αναποδογυρίζοντας τη σακούλα περιστασιακά.
Αφαιρέστε τα ψάρια από τις πλαστικές σακούλες.
Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια 2 ιντσών, τυλίγουμε με λωρίδες μπέικον και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Καπνίστε για περίπου 2 1/2 ώρες (ανάλογα με το πάχος του ψαριού) στους 150 βαθμούς F. χρησιμοποιήστε σφηνάκια καπνού μήλου για 2 ώρες (ελέγξτε τα ψάρια για ετοιμότητα στην ένδειξη 2 ωρών).
Το ψάρι γίνεται όταν ξεφλουδίζει εύκολα.
Απολαμβάνω!