Smoked Bacon Wrapped Cobia Recipe

Καπνιστό Κόβια τυλιγμένο μπέικον Συνταγή



Αφεθείτε σε μια γλυκιά και αλμυρή απόλαυση με αυτό το μπέικον-τυλιγμένο Cobia καπνιστό στην τελειότητα. Μαριναρισμένο σε γάλα σόγιας βανίλιας, καφέ ζάχαρη και καρυκεύματα θαλασσινών, αυτό το ψάρι είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα σε οποιαδήποτε συγκέντρωση.

Ingredients

Γάλα σόγιας βανίλιας

Καστανή ζάχαρη

Hungry Jack Lite σιρόπι

Τόνοι προαναμεμιγμένων καρυκευμάτων σολομού και θαλασσινών

Ισος

Cobia; φιλέτα

Μπέικον

Οδοντογλυφίδες

Preparation

Συνδυάστε καστανή ζάχαρη και γάλα σόγιας βανίλιας, σιρόπι Hungry Jack Lite, Tones Premixed Salmon and Seafood Seasoning and Equal. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί πλήρως η ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε αρκετό γάλα και σιρόπι σόγιας για να καλύψετε το ψάρι και αρκετή μαύρη ζάχαρη για να γλυκάνει το ιδιαίτερο γούστο σας.

Τοποθετήστε τα ψάρια σε σφραγιζόμενες πλαστικές σακούλες ενός γαλονιού και ρίξτε τη μαρινάδα πάνω από τα ψάρια.

Ψύξτε και μαρινάρετε όλη τη νύχτα αναποδογυρίζοντας τη σακούλα περιστασιακά.

Αφαιρέστε τα ψάρια από τις πλαστικές σακούλες.

Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια 2 ιντσών, τυλίγουμε με λωρίδες μπέικον και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.

Καπνίστε για περίπου 2 1/2 ώρες (ανάλογα με το πάχος του ψαριού) στους 150 βαθμούς F. χρησιμοποιήστε σφηνάκια καπνού μήλου για 2 ώρες (ελέγξτε τα ψάρια για ετοιμότητα στην ένδειξη 2 ωρών).

Το ψάρι γίνεται όταν ξεφλουδίζει εύκολα.

Απολαμβάνω!