Smoked Kahwai Recipe

Ο DeMerra σίγουρα smaped Υπερηφάνεια Συνταγή



Αφεθείτε στις νόστιμες γεύσεις των καπνιστών φιλέτων Kahawai με αυτή την εύκολη στη συνέχεια συνταγή. Με ένα τέλειο μείγμα Bradley Demerara Cure, Brown Sugar ή Syrup Maple και σκόνη σκόρδου, αυτά τα φιλέτα είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τις γεύσεις σας.

Ingredients

Φιλέτα Kahawai με δέρμα επάνω

Θεραπεία Bradley Demerara

Καστανή ζάχαρη ή σιρόπι σφενδάμου

Σκόνη σκόρδου

Preparation

Πασπαλίστε ελαφρά τη θεραπεία Bradley Demerara πάνω από τα φιλέτα ψαριού

Τρίψτε με μαύρη ζάχαρη ή σιρόπι σφενδάμου σε φιλέτα και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα

Προσθέστε επιπλέον ένα πασπαλισμένο σκόρδο σε σκόνη, ανάλογα με τις γευστικές απαιτήσεις

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 65°C και 85°C (150°F και 200°F).

Στεγνώστε στους 140 º F (60 º C) χωρίς καπνό μέχρι να στεγνώσει η επιφάνεια. Αυτό θα απαιτήσει τουλάχιστον μία ώρα.

Αυξήστε τη θερμοκρασία στους 160°F (71°C), χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Alder, καπνίστε/μαγειρέψτε για 3 ή 4 ώρες ανάλογα με το πάχος των φιλέτων.

Εάν απαιτείται επιπλέον ρόδισμα στα ψάρια, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 91°C για την τελευταία ώρα, αλλά φροντίστε να μην ψήσετε υπερβολικά.