Smoked Fish Tostadas with Pico de Gallo

Καπνιστό Ψάρι tostadas Συνταγή



Για αυτή τη συνταγή καπνιστών ψαριών Tostada, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα Haddock, Cod, Tilapia ή Catfish. Καπνός που χρησιμοποιεί ξύλο επιλογής. Alder, Cherry και Pacific Blend, όλα λειτουργούν καλά.

Ingredients

1 κιλό φιλέτα λευκού ψαριού (μπακαλιάρος, μπακαλιάρος, τιλάπια ή γατόψαρο)

3 κουταλιές της σούπας τσίλι σε σκόνη

2-3 μέτριες ντομάτες - σε κύβους

½ γλυκό κρεμμύδι - κομμένο σε κύβους

1 πιπεριά Jalapeno - ψιλοκομμένη (προαιρετικά)

Χυμός από 1 λάιμ

1 φλιτζάνι τυρί φέτα - θρυμματισμένη

8 κοχύλια Tostada

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μείγμα Alder, Apple ή Pacific

Preparation

Τρίψτε τη σκόνη τσίλι σε όλο το ψάρι.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (το Alder, το Apple ή το Pacific Blend λειτουργούν τέλεια).

Τοποθετήστε τα φιλέτα ψαριού σε μια σχάρα καπνιστών και βάλτε τη σχάρα στο Bradley Smoker.

Καπνίστε τα ψάρια μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 145°F (περίπου 2 ώρες).

Ψύξτε το ψάρι.

Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ, φτιάξτε το Pico de Gallo ανακατεύοντας τις ντομάτες σε κύβους, το κρεμμύδι, την πιπεριά jalapeno και το χυμό λάιμ.

Συναρμολογήστε τα tostadas θρυμματίζοντας μερικά από τα ψάρια και απλώστε τα σε ένα κέλυφος tostada. Ρίξτε λίγο από το Pico de Gallo πάνω από το θρυμματισμένο ψάρι. Πασπαλίζουμε από πάνω λίγη φέτα. Κάνετε αυτό με τα υπόλοιπα κοχύλια tostada.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα