Smoked Hapuka Recipe

Καπνιστό σφενδάμι Αγκά Συνταγή



Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια νόστιμη και καπνιστή γεύση με αυτή τη συνταγή φιλέτου Hapuka. Ο γλυκός και αλμυρός συνδυασμός του Bradley Maple Cure και του σιροπιού σφενδάμου θα ικανοποιήσει σίγουρα τους πόθους σας.

Ingredients

Φιλέτα χαπούκα σε φέτες

Θεραπεία Bradley Maple

Σιρόπι από σφένδαμο

Preparation

Πασπαλίστε ελαφρά τη θεραπεία Bradley Maple πάνω από φιλέτα ψαριού

Τρίψτε με σιρόπι σφενδάμου τα φιλέτα και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 65°C και 85°C (150°F και 200°F).

Στεγνώστε στους 140°F (60°C) χωρίς καπνό, μέχρι να στεγνώσει η επιφάνεια. Αυτό θα απαιτήσει τουλάχιστον μία ώρα.

Ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 160°F (71°C), χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση σφενδάμου, καπνίστε/μαγειρέψτε για 3 ή 4 ώρες ανάλογα με το πάχος των φιλέτων.