Καπνιστό σφενδάμι Αγκά Συνταγή
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια νόστιμη και καπνιστή γεύση με αυτή τη συνταγή φιλέτου Hapuka. Ο γλυκός και αλμυρός συνδυασμός του Bradley Maple Cure και του σιροπιού σφενδάμου θα ικανοποιήσει σίγουρα τους πόθους σας.
Ingredients
Φιλέτα χαπούκα σε φέτες
Θεραπεία Bradley Maple
Σιρόπι από σφένδαμο
Preparation
Πασπαλίστε ελαφρά τη θεραπεία Bradley Maple πάνω από φιλέτα ψαριού
Τρίψτε με σιρόπι σφενδάμου τα φιλέτα και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 65°C και 85°C (150°F και 200°F).
Στεγνώστε στους 140°F (60°C) χωρίς καπνό, μέχρι να στεγνώσει η επιφάνεια. Αυτό θα απαιτήσει τουλάχιστον μία ώρα.
Ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 160°F (71°C), χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση σφενδάμου, καπνίστε/μαγειρέψτε για 3 ή 4 ώρες ανάλογα με το πάχος των φιλέτων.