Καπνιστό σφενδάμι Βασιλιάς Συνταγή
Αφεθείτε στις καπνιστές και γλυκές γεύσεις αυτής της νόστιμης συνταγής Kingfish. Με ένα μείγμα Bradley Maple Cure και σιρόπι σφενδάμου, αυτά τα φιλέτα είναι τέλεια καπνισμένα και γεμάτα γεύση.
Ingredients
Φιλέτα βασιλόψαρου σε φέτες
Θεραπεία Bradley Maple
σιρόπι από σφένδαμο
Preparation
Πασπαλίστε ελαφρά τη θεραπεία Bradley Maple πάνω από τα φιλέτα ψαριού
Τρίψτε με σιρόπι σφενδάμου τα φιλέτα και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 65°C και 85°C (150°F και 200°F).
Στεγνώστε στους 140°F (60°C) χωρίς καπνό μέχρι να στεγνώσει η επιφάνεια. Αυτό θα απαιτήσει τουλάχιστον μία ώρα.
Αυξήστε τη θερμοκρασία στους 160°F (71°C), χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση σφενδάμου καπνό/μαγειρέψτε για 3 ή 4 ώρες ανάλογα με το πάχος των φιλέτων.