Maple Cured Smoked Kingfish

Καπνιστό σφενδάμι Βασιλιάς Συνταγή



Αφεθείτε στις καπνιστές και γλυκές γεύσεις αυτής της νόστιμης συνταγής Kingfish. Με ένα μείγμα Bradley Maple Cure και σιρόπι σφενδάμου, αυτά τα φιλέτα είναι τέλεια καπνισμένα και γεμάτα γεύση.

Ingredients

Φιλέτα βασιλόψαρου σε φέτες

Θεραπεία Bradley Maple

σιρόπι από σφένδαμο

Preparation

Πασπαλίστε ελαφρά τη θεραπεία Bradley Maple πάνω από τα φιλέτα ψαριού

Τρίψτε με σιρόπι σφενδάμου τα φιλέτα και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 65°C και 85°C (150°F και 200°F).

Στεγνώστε στους 140°F (60°C) χωρίς καπνό μέχρι να στεγνώσει η επιφάνεια. Αυτό θα απαιτήσει τουλάχιστον μία ώρα.

Αυξήστε τη θερμοκρασία στους 160°F (71°C), χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση σφενδάμου καπνό/μαγειρέψτε για 3 ή 4 ώρες ανάλογα με το πάχος των φιλέτων.