Το Teriyaki καπνίζει Τσιλάπια
Ingredients
1 φλιτζάνι σάλτσα teriyaki
2/3 φλιτζάνι μέλι
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα sriracha
4 φιλέτα τιλάπιας
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μείγμα Alder, Apple ή Pacific
Preparation
Φτιάξτε τη μαρινάδα ανακατεύοντας τη σάλτσα teriyaki, το μέλι και τη σριράτσα μέχρι να διαλυθεί και να αναμειχθεί καλά το μέλι.
Σε ένα μεγάλο μπολ σκεπάζουμε τα φιλέτα τιλάπιας στη μαρινάδα. Γυρίστε τα ψάρια ώστε να είναι πλήρως καλυμμένα. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (σκλήθρα, ειρηνικό, μήλο).
Αφαιρέστε τα φιλέτα τιλάπιας από τη μαρινάδα και τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών και βάλτε τη σχάρα στο καπνιστή Bradley. Καπνίστε τα ψάρια μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 145°F, περίπου 2 ώρες.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με πράσινα κρεμμυδάκια.
Με Στηβ Κλύκα