Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Γρήγορος εύκολος Καπνιστό λουκάνικο Συνταγή



Ήρθα με αυτή τη συνταγή πριν από λίγο καιρό, ως ένας τρόπος για να φτιάξω δείπνο χωρίς να χρειάζεται να ανατινάξει με αυτό συνεχώς. Το λουκάνικο βγαίνει αρωματισμένο με καπνό, ζουμερό και νόστιμο. Συνιστώ να κάνετε επιπλέον, επειδή θερμαίνονται ωραία σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για ένα γρήγορο γεύμα. Πηγαίνουν επίσης πολύ καλά τηγανισμένα με αυγά ή τηγανίτες για πρωινό.

Έχω κάνει μέχρι και είκοσι λουκάνικα κάθε φορά χωρίς να χρειάζεται να αυξήσω το χρόνο. Πρέπει να σας προειδοποιήσω όμως, μόλις τα φτιάξετε, θα είστε αγκιστρωμένοι.

Ingredients

3 ή 4 λίβρες. Σύνδεσμοι άψητου λουκάνικου

Ιταλικά, bratwurst ή ό,τι άλλο έχει το παντοπωλείο σας, προσωπικά προτιμώ το γλυκό ιταλικό

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 250ºF. Βάλτε το λουκάνικο στο καπνιστή χρησιμοποιώντας μεσαίες σχάρες.

Καπνίζετε με 4 τσέπες από το αγαπημένο σας ξύλο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για συνολικά δύο ώρες.

Τραβήξτε έξω από τον καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για αρκετά λεπτά. Μετά απολαύστε.

Ψύξτε ή καταψύξτε επιπλέον λουκάνικα για μελλοντική χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες:

Ο συνολικός χρόνος καπνίσματος/μαγειρέματος θα πρέπει να είναι επαρκής, αλλά εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια ένδειξη εσωτερικής θερμοκρασίας, οι παρακάτω είναι οι προτεινόμενες θερμοκρασίες (αυτές με έντονους χαρακτήρες είναι η σύσταση του USDA):

Μοσχάρι και χοιρινό: 152°F/160°F

Κοτόπουλο και γαλοπούλα: 160°F/165°F

Από το Ded Leg