smoking breakfast sausage

Καπνιστό Πρωινό λουκάνικο Συνταγή κατακερματισμού



Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καπνιστά λουκάνικα πρωινού. Είναι μια απλή και γρήγορη συνταγή που κάνει ένα πλούσιο πρωινό ή brunch.

Ingredients

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κρεμμύδι - κομμένο σε κύβους

1 πράσινη πιπεριά - σε κύβους

2 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

Σακούλα 750 G (2 λίβρες) κατεψυγμένα καστανά χασίς

1 κιλό καπνιστά λουκάνικα πρωινού, κομμένα ½ κομμάτια ίντσας

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

6-8 αυγά

Preparation

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά και το σκόρδο. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.

Προσθέστε το κατεψυγμένο hash browns. Μαγειρέψτε για περίπου 10-15 λεπτά, ώστε να ψηθεί το χασίς και να αρχίσει να τραγανίζει εξωτερικά. Ανακατεύουμε συχνά, ξύνοντας τον πάτο του τηγανιού.

Προσθέστε τα καπνιστά λουκάνικα πρωινού, το καγιέν, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε για άλλα 7-10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.

Σε ένα άλλο τηγάνι, τηγανίζουμε τα αυγά με την ηλιόλουστη πλευρά προς τα πάνω.

Ρίξτε λίγο από το χασίς σε ένα πιάτο. Τοποθετήστε ένα ή δύο αυγά πάνω από το χασίς.

Σερβίρετε ζεστό.